Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir
QProje Yazalar Modülü 1.5 Sürümü İçin

Yazarlar Modülünü Kullanmak İstiyorum

İleti nicel » 31 May 2009

Joomla 1.5.10'a qp yazarlar modülü 2.0 kurdum. Forumdaki anlatımlara göre ayarlarını yaptım.Cb kurulu.Üye ıd tercihim oldu. Modülü aktif hale getirince parse error: parse error in ... \modules\mod_qp_yazarlar\mod_qp_yazarlar.Php on line 433 hatasıyla karşılaşıyorum. Farklı temalarda denedim. Forumda bu sorunla ilgili çok sayıda ileti var. Ancak çözüm yoluna rastlamadım. Lütfen bu konuda yardımcı olmaya çalışın.

Not: modülün kullanımı ile igili soru-cevap başlığıyla başka bir forumda yazdığım iletiyi buraya aktarmayı düşündüm. Qproje yazarlar modülünü kullanmak istiyorum. Kullanabilmem için sorunun çözümüne yardımcı olmanızı rica ediyorum.
Rumuz: nicel
Yeni Üyemiz
Durum: Offline
Kullanıcı avatarı

Re: Yazarlar Modülünü Kullanmak İstiyorum

İleti bybilgili » 01 Haz 2009

Tüm yazılardaki hata sebebi ; cb ayarları olmadığından dır cb yi kurun , sorunsuz çalışır , modül cb ye uyumlu...
Rumuz: bybilgili
Yeni Üyemiz
Kullanıcı avatarı

Re: Yazarlar Modülünü Kullanmak İstiyorum

İleti nicel » 01 Haz 2009

bybilgili yazdı:tüm yazılardaki hata sebebi ; cb ayarları olmadığından dır cb yi kurun , sorunsuz çalışır , modül cb ye uyumlu...

sanırım mesajımı dikkatli okumadınız. Cb kurulu ve normal çalışıyor. Ancak yazarlar modülünü farklı temalarda kurmama rağmen aynı hatayı alıyorum.
Rumuz: nicel
Yeni Üyemiz
Kullanıcı avatarı

Yazarlar Modulu

Yapimci phpBB © 2009 phpBB Group Style Tasarim Q-Proje