Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir
QProje Yazalar Modülü 1.5 Sürümü İçin

Yazarlar Modulü 1.5

İleti ihsangunes » 18 Oca 2009

Öncelikle bu çalışma için teşekkür ediyorum. Emeği geçen arkadaşların ellerine sağlık.

Beni siteme kurdum ve ayarlarını yaptım. Modül ayarlarından "Köse Yazarlari Bölüm ID " ve Bölüm seçimindende sitemdeki yazarların bulunduğu bölümü seçiyorum. Modül ayarlarından Gelişmiş seçenegini seçtiğimde site gelmiyor. Hata şöyle ben siteme internet explorer 7.0 dan baktığımda bu hatayı alıyorum. Fakat Mozilla Firefox ile kontrol ettiğimde sorun oluşmuyor.

Hata Mesajı" İnternet Explorer bu internet sitesini açamıyor ve altında sitenin yolu yazan mesajı görüyorum"

Bu hata Mozilla Firefox alınmıyor. Modül ayarlarından Klasik görünümü seçtiğimizde bir sorun yaşanmıyor. Onda da şöyle bir sorun gördüm belki benimle alakalı ama sizlerle paylaşmak isterim. Site içeriklerden herhangi bir şey seçtiğimizde, Köşe yazarları modülünde o kategoriye ait yazılar listeleniyor.

Bu konuda yardım ve görüşlerinizi rica edecektim. saygılarımla.
İhsan GÜNEŞ
Rumuz: ihsangunes
Yeni Üyemiz
Durum: Offline
Kullanıcı avatarı

Re: Yazarlar Modulü 1.5

İleti Hasan » 19 Oca 2009

Birinci hata sitenizde kullandığınız temanızdaki herhangi bir javascriptin çakışmasından olabilir küçük bir ihtimal ama belki olmuş olabilir.

İkinci sorunda ise menüye Yazarlar ekleyip altınada yazarların isimlerini verirseniz eğer modülünde anasayfa ve o menüdeki sayfaların altında çıkmasını ayarlarsanız bir çözüm oluşturabiliriz.
Quality Joomla! Projects Team
Rumuz: Hasan
GeliÅŸtirici
Kullanıcı avatarı

İleti ben » 31 Mar 2009

"javascriptin çakışmasından olabilir "

böyle bir durum varsa ne yapmalıyız ?
Çözüm ne olabilir , bende de aynu sorun yaşanmakta...
Rumuz: ben
Yeni Üyemiz
Kullanıcı avatarı

İleti Hasan » 01 Nis 2009

Javascript çakışması halinde neler yapmalıyız?

• Buna neden olan kullandığınız javascriptlerin içerisindeki fonksiyonlarda isimlendirme aynı yapılmış olabilir. Tabi ki buda javascriptin çalışmamasına neden olabilir. Fonksiyon isimlerini deÄŸiÅŸtirerek çözüme ulaÅŸmayı deneyin.
  • Javascriptin çalışmamasına neden olan yazım hataları olabilir. Bunları bulmak gerçekten zor bir iÅŸtir. Javascript 'e özel hazırlanmış olan editörler ile bu durumun önüne geçmeyi deneyin.
  • En önemlilerinden bir taneside javascript kütüphanelerinin birbiri ile çakışmalarıdır. JQuery'nin mootools veya prototype ile çakışmasının önüne geçilebiliyor. JQuery'de scripti kodlarken $ elementi yerine jquery kullanınca çakışma giderilmiÅŸ oluyor.
Aklıma gelenleri yazdım tabi bunlar pek sık yaşadığımız şeyler. Ayrıntılarına giricek olursak içinden çıkılamaz hale gelebilir.
GeliÅŸtirici
Kullanıcı avatarı

İleti ben » 02 Nis 2009

Cevabın için teşekkür ederim ...
Lakin isim değiştirme falan beni aşar :) , söyle şöyle yap denince anca yapabilirim.
Bu hatayı sadece ana sayfada almamız ilginç, içerik içinde,diğer sayfalarda falan sorun olmuyor gerçi orasıda index.Php olmuyor :d
temam joomlart ın son teması belki hatayı incelersiniz...
Rumuz: ben
Yeni Üyemiz
Kullanıcı avatarı

İleti GokaLp » 02 Nis 2009

sadece anasayfada bulunan bir modülle ya da bir kodla çakışıyordur büyük ihtimalle. Sadece anasayfada yayınlanan bir modül var ise onu kapatıp deneyin. (mesela javascript çalıştıran manşet modülü falan varsa o olabilir)
Rumuz: GokaLp
GeliÅŸtirici
Kullanıcı avatarı

İleti Hasan » 03 Nis 2009

ben yazdı:Cevabın için teşekkür ederim ...
Lakin isim değiştirme falan beni aşar :) , söyle şöyle yap denince anca yapabilirim.
Bu hatayı sadece ana sayfada almamız ilginç, içerik içinde,diğer sayfalarda falan sorun olmuyor gerçi orasıda index.Php olmuyor :d
temam joomlart ın son teması belki hatayı incelersiniz...

inceleme için sitenin adresini verebilirsin ordan bakabiliriz :)
GeliÅŸtirici
Kullanıcı avatarı

İleti ihsangunes » 19 Tem 2009

Arkadaşlar benim gelişmiş bölümündeki sorunum devam ediyor. Bende klasik görünümde yayınlıyorum yazarlarımızı.Sizlere sitemin adresini veriyorum. www.Akkusilcesi.Com bende birçok uygulama var. Sizlerin açıklamalarını okudum. Ama birçok javascript olduğu için. Sizlerinde dediği gibi bayağı uğraştrıracağı için ben vazgeçip klasik görünümde karar kıldım ve ona göre temamı düzenledim. Emekleriniz içinde teşekkürlerimi borç bilirim. Daima en iyiye hep beraber.
Saygılarımla
ihsan güneş
Rumuz: ihsangunes
Yeni Üyemiz
Kullanıcı avatarı

İleti airychild » 23 Tem 2009

Köşe yazıları modülünde yazının başlığı yerine yazının kategorisi görünüyor yazının başlığını göstermek için nasıl bir değişiklik yapmamız gerekir acaba. Ayarlar aşağıdaki gibidir. Saygılarımla...

Kullanım alanı : köşe yazarları bölüm id
görünüm seçin : klasik
Rumuz: airychild
Kıdemli Üyemiz
Kullanıcı avatarı

Yazarlar Modulu

Yapimci phpBB © 2009 phpBB Group Style Tasarim Q-Proje