gayet.net ki gibi veya o tarzda bir test bileşeni güzel olur diye düşündüm paylaşmak istedim:) test bileşenleri olarak quiz gibi bileşenler var ama bunlar genelde okullarlar için ideal oluyor bende sitemde quiz bileşeni kullanıyorum testler için ama görsellik olarak çok kötü gayet.net te bu test olayı çok güzel tuttu en iyi çıkış yapan sitelerden biriydi ve göz batan tek farkı bu test olayıydı.yani bence böyle birşey olsa güzel tutardı diye düşünüyorum.quiz bileşeni kullananlarında dönüş yapacaklarını sanıyorum.ben yapardım:)
birde hasan arkadaşım anlaadığım kadarıyla joomla kullananların işlerine yarayacak bileşen ve modul yapmakta kararlısınız.akıl vermek deilde öneri olarak şöyle birşey diyebilirim.bunları yaparken paket olarak düşünürseniz inanıyorumki talep çok daha fazla olacaktır.paket derkende örneğin site kurmak isteyen arkadaşların yapacakları seyler standarttır ya arkadaşlık sitesi ya blog ya okul paylaşım siteleri vs arkadaşlık sitesi paketi modül ve bileşenleriyle bunun gibi yani paketi kullanan kişi ihtiyaçlarını bir pakette karşılaması hoş bir olay olurdu diye düşünüyorum.şuan bile bir çok ihtiyaca karşılık verecek işler yapıyorsun bu şekilde dahada iyi olabilridi diye düşünüyorum.yani cüzzi bir ücretlede bunları verebilrsiniz sonuçta zaman harcıyorsun emek işi.