Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

test bileÅŸeni olabilirmi

İleti bebek54 » 22 Åžub 2008

gayet.net ki gibi veya o tarzda bir test bileşeni güzel olur diye düşündüm paylaşmak istedim:) test bileşenleri olarak quiz gibi bileşenler var ama bunlar genelde okullarlar için ideal oluyor bende sitemde quiz bileşeni kullanıyorum testler için ama görsellik olarak çok kötü gayet.net te bu test olayı çok güzel tuttu en iyi çıkış yapan sitelerden biriydi ve göz batan tek farkı bu test olayıydı.yani bence böyle birşey olsa güzel tutardı diye düşünüyorum.quiz bileşeni kullananlarında dönüş yapacaklarını sanıyorum.ben yapardım:)

birde hasan arkadaşım anlaadığım kadarıyla joomla kullananların işlerine yarayacak bileşen ve modul yapmakta kararlısınız.akıl vermek deilde öneri olarak şöyle birşey diyebilirim.bunları yaparken paket olarak düşünürseniz inanıyorumki talep çok daha fazla olacaktır.paket derkende örneğin site kurmak isteyen arkadaşların yapacakları seyler standarttır ya arkadaşlık sitesi ya blog ya okul paylaşım siteleri vs arkadaşlık sitesi paketi modül ve bileşenleriyle bunun gibi yani paketi kullanan kişi ihtiyaçlarını bir pakette karşılaması hoş bir olay olurdu diye düşünüyorum.şuan bile bir çok ihtiyaca karşılık verecek işler yapıyorsun bu şekilde dahada iyi olabilridi diye düşünüyorum.yani cüzzi bir ücretlede bunları verebilrsiniz sonuçta zaman harcıyorsun emek işi.
Rumuz: bebek54
Kıdemli Üyemiz
Durum: Offline
Kullanıcı avatarı

Cvp:test bileÅŸeni olabilirmi

İleti Hasan » 23 Åžub 2008

@bebek54 : aslında bizimde aklımızdan bu tarz düşünceler geçmedi değil ama tam olarak bizde ne yapacağımıza karar veremedik. Dediğin gibi fazlasıyla zaman harcanıyor bu işe bizde çalışan insanlarız hepimizin bir işi ve bir ailesi var.
Bunları bir kenara bırakıp insanlara faydalı şeyler çıkarmaya çalışıyoruz elimizden geldiği kadar ama kadromuz şuan sayı olarak az ve dediğim gibi diğer işlerimiz yüzüden tam anlamıyla oturup yapmak istediğimizi yapamıyoruz yapsakta bu zaman alıyo.

Ben şu sıralarda işlerimi hafifletmek için sıkı bir çalışma dönemine aldım kendimi büyük bir yük kalkmak üzere baya bi hafiflettim gökalp sağolsun bu konuda yardımlarını eksik etmiyor. Umut arkadaşımızda şuan bileşen sürpriz bir bileşen yazmaya başladı yakında öreniriz bakalım onuda.

Neyse uzatmıyım aslında çok güzel bir yere değinmişsin bizde bunu nasıl yapsak aceba diye düşünüp duruyoduk. Normal olarak teması + bileşeni + modülleri ile yani bileşeni hitap eden bir paket hazırlayıp sunucaz ama buna fiyat tarifesi getirirmiyiz getirmezmiyiz bilmiyorum. Şimdilik görüşmek üzere :woohoo:
Quality Joomla! Projects Team
Rumuz: Hasan
GeliÅŸtirici
Kullanıcı avatarı

İleti bebek54 » 23 Åžub 2008

bence emektir :)sonuçta bende bedava olsa oh yani derimde:)başkaları olsa belkide böyle birşeyi kimsnein aklına sokmak istemem ama tüm içtenliğimle söyleyim ilk defa su site işlerine girdiğimde sizin gibi yardımcı olan kişiler gördüm oyüüzdende ayrıca tskler bu arada bende dışardan liseyi vermeye çalışıyorum bilgisayar bölümünden :)bu dönem sınavlardan birtek ingilizce 2 de kalmışım:)çok sevinçliyim gerisi super php yede ilgim var ama bir türlü tam anlamıyla oturup öğrenemedim ama su siteyi tam anlamıyla bitireyim kendimi geliştirmeye çalışacam umarım biraz işin ucunu kapabilirsem sizede en azından yardımcı olmak aşamasında birşey yapabilirim
Kıdemli Üyemiz
Kullanıcı avatarı

hehe teşekkürler fikirlerini paylsaştığın için..

php konusunda sıkma canını örenirsin kimse php bilerek doğmuyo azim önemli bence o konuda :)
GeliÅŸtirici
Kullanıcı avatarı

İleti bebek54 » 23 Åžub 2008

az önce bilen bir arkadaş buldum:) ben ona photoshopu oda bana php temellerini öğretecek inşallah birşeyler kapacağız:)
Kıdemli Üyemiz
Kullanıcı avatarı

hadi bakalım inşallah, sonrada bize yardım edersin olurmu :) zaten qprojeye başladık başlayalı soğulsunlar ellerinden geleni yapıyo üyelerimiz o konuda minnettarım
GeliÅŸtirici
Kullanıcı avatarı

İleti bebek54 » 24 Åžub 2008

çok isterim yeterki bi öğrensem:)
Kıdemli Üyemiz
Kullanıcı avatarı