Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Radyo İstek & Mesaj Bileşeni

İleti Maziden_biri » 13 May 2008

Merhaba arkadaÅŸlar.

Gönderilen mesaj admin panelinden kontrol edilebilecek. Ad, soyad, şehir, ip bilgileri ve bir kaç ek seçenekte olabilir. Böyle bir modül ya da bileşene ihtiyacım var. Bir türlü bulamadım. Var mı? Yoksa yapılabilir mi? Şimdiden memnun olacağım, teşekkürler.
Rumuz: Maziden_biri
Yeni Üyemiz
Durum: Offline
Kullanıcı avatarı

Re: Radyo İstek & Mesaj Bileşeni

İleti GokaLp » 13 May 2008

herhangi bir form bileşenini bu tür birşey için kullanabilirsiniz. perfoms olabilir mesela..istediğiniz gibi alan oluşturabilir, yönetim panelinden görebilirsiniz gönderilenleri. ya da gönderilenleri herkes görsün isterseniz, bir ziyaretçi defteri uygulaması işinizi görür...
Rumuz: GokaLp
GeliÅŸtirici
Kullanıcı avatarı

Bahsettiğiniz form bileşenleri sadece mail olarak gönderiyor anladığım kadarıyla. Ben admin panelimde görebileyim istiyorum. Beklediğim cevap değildi ama yine de teşekkür ederim.
Yeni Üyemiz
Kullanıcı avatarı

İleti GokaLp » 13 May 2008

performs bileşeninin veritabanına kaydetme özelliği de mevcut. gönderilenleri yönetim panelinden görebilirsiniz yani.. Ben mevcut bileşenlerin istediğiniz işi görebileceğini düşünüyorum. ama yok ben kendime özel bir bileşen yazdırmak istiyorum derseniz, bu da yazılabilir tabii ki...
Rumuz: GokaLp
GeliÅŸtirici
Kullanıcı avatarı

Sırf bu yüzden Joomla! dan tekrar Phpnuke'ye döneceğim bu gidişle. En azından her türlü modül, block bulunabiliyor nukede :)

Neyse.. Peki performs bileşenini kurdum şu an. Fakat nasıl kullanabileceğimi bilmiyorum. Nereden yapabileceğim belirttiğiniz özelliği?
Yeni Üyemiz
Kullanıcı avatarı

İleti erol_1982 » 04 Haz 2008

Arkadaşım herşeyi devletten beklemesende biraz araştırsan olmazmı?
Rumuz: erol_1982
Kıdemsiz Üyemiz
Kullanıcı avatarı

Sorularınız/Sorunlarınız

Yapimci phpBB © 2009 phpBB Group Style Tasarim Q-Proje