Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Modüller hakkında ufak bi istek :)

İleti defdes » 23 Oca 2008

S.a

Daha öncede modül hakkında yardım istemiştim saolunuz hemen ilgilenmiştiniz:)

Şimdi gene modüller hakkında ufak bi isteğim olcak..

Şiirler bileşeni icin yapılan son ekelenen şiirler modülünü eğer mümkünse ajax efektimi dir o efekti kaldırıp normal sadece son eklenen şiirlere gidecek şekilde linkli düz bi görüntü şeklinde düzenleyip dosyalar bölümünde yayınlarmısınız acaba :)

Birde Şiirler bileşenide soru cevap'a editlenmişti aynı son ekelenenler modülünü bunun icinde sade şekilde düzenleyebilrimisiiniz. Yani tıklayınca acılır olmasını istemiyorum normal sade görüntüde olmasını istiyorum ( bunu istememin nedeni kullandığım tema temada güzel gözükmüyorda yardımcı olursanız cok sevinirim :) )
3M dedik 3 metre deÄŸil :)
Rumuz: defdes
Kıdemsiz Üyemiz
Durum: Offline
Kullanıcı avatarı

Cvp:Modüller hakkında ufak bi istek :)

İleti MadWeb » 23 Oca 2008

aynı sorun bendede olduğu için modülü editledim kendime göre görüntüsü için aşşağıdaki resime baka bilirsin. Tabi tek bir şeyi yapamadım modülde mevcut olan kısalink karakterini nasıl çalıştıracğımı anlayamadım :) [file name=sonsiir.zip size=1926]http://www.qproje.com/images/fbfiles/files/sonsiir.zip[/file]
Rumuz: MadWeb
Kıdemsiz Üyemiz
Kullanıcı avatarı

Arkadaşlar Benim bir isteğim olacak bu son ekelen şiirler modüllüyle alakalı,

şimdi ben diyorumki son eklenen eserleri iki şerli yada üçerli olarak yanyana göstermek için modülde nasıl bir edit yapmalıyım. :unsure:
Kıdemsiz Üyemiz
Kullanıcı avatarı

İleti Hasan » 23 Oca 2008

joomlanın tab sistemini kullanabilirsin ama tavsiye etmem cok kötü çünkü ufak bi tab şeysi bul dynamicdrive'de vardır ordan al koy ;)
Quality Joomla! Projects Team
Rumuz: Hasan
GeliÅŸtirici
Kullanıcı avatarı

yok tab olarak değil benim istediğim joomla anasayfa düzeninde yapıyorduk ikişerli sırala dörderli sırala o şekilde olmasını istiyorum resimdeki gibi.

aslında araştırdım ve o şekilde sıralama kodu buldum ama kodlar uyuşmuyor o yüzden size dönmek zorunda kaldım :)

Kıdemsiz Üyemiz
Kullanıcı avatarı

İleti defdes » 24 Oca 2008

Cok cok Teşekkür cok güzel gözüküyor :D ellerine sağlık valla :D yoksa temadan vazgececektim :D

ama ilk iletide dediğim gibi:D bu modülün aynısından 2 dene :D istiyom :D (cokmu şey istiyom :D ) biraz özel istek gibi oldu ama :D

yani soru cevap bileşenini ben yazılar şeklinde düzenledim sitede kurdum (daha önce son eklenenlerini yaparmısınız diye rica etmiştim :D yapılmıştı :D) ama malesef yeni gectiğim temada oda ajaks efekti herhalde onun icin oda sorunlu gözüküyo

:Dşimdi soru cevap bileşeniniden de son ekelenenleri ceken modülü ajaks efektinden ayırabilirmisiiniz :D buda şimdilik son isteğim :) :) :)
Kıdemsiz Üyemiz
Kullanıcı avatarı

İleti defdes » 24 Oca 2008

http://www.qproje.com/index.php?option= ... 86&catid=7

madweb kardeşim gene sen yapıp vermiştin bu modüldede yukardaki gibi bir düzenleme yapabilirmisin acaba :)
Kıdemsiz Üyemiz
Kullanıcı avatarı

İleti MadWeb » 24 Oca 2008

son siirler - son sorular - en çok okunan sorular hepsi zipli dosyanın içinde çıkart yükle.

bilmen gerekenler var öncelikle her modülün altında devamı için tıkla linki benim siteme göre ayarlı onun linkni kendine göre düzeltmen gerek onu yapabilirsin artık :laugh:

ikinci bir konu ise her modülün içindeki

DEFINE("_MOD_SIIR","ESERİN ADI");
DEFINE("_MOD_OKUNMA","OKUNMA");
DEFINE("_MOD_SAIR","YAZARI ");
DEFINE("_MOD_SAIR","DEVAMI ");

yazan yerleri kendine göre ayarla zaten ben bir şey yapmadım hasan kardeşim yaptı bende kendime göre bozdum aslında sende yapardın ;)

kolay gelsin [file name=moduller-16d8c275ff187e043bc76a5915748c9f.zip size=6136]http://www.qproje.com/images/fbfiles/files/moduller-16d8c275ff187e043bc76a5915748c9f.zip[/file]
Kıdemsiz Üyemiz
Kullanıcı avatarı

İleti defdes » 26 Oca 2008

teşekkür ediyorum kardeşim a.razı olsun :D kendime bi güvenip şu modül felan düzenleme işlerine bi girşsem en ufak şeylerde bile sormaktan aslında bktım :D ama nerden başlıcam bilmiyorum :D ( şimdi diyosundur icinden al bi modül boz yap boz yap ören :D ) :D

kolay gelsin :) başka bi modül sorusunda görüşmek üzre :D
Kıdemsiz Üyemiz
Kullanıcı avatarı

Sorularınız/Sorunlarınız

Yapimci phpBB © 2009 phpBB Group Style Tasarim Q-Proje