Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Köşe Yazarları Bileşeni Projesi

İleti Gök@Lp » 22 Oca 2008

Köşe Yazarları Bileşeni :

Personel bileşeniyle eşzamanlı olarak yürüttüğümüz, bileşen, modül ve eklentileriyle birlikte yayınlamayı planladığımız geniş çaplı bir proje. Şu anda planlanan haliyle bile birçok kullanıcının ihtiyacını karşılayacak düzeyde olduğunu düşünüyoruz. Güncel, spor, magazin vs. şeklinde kategoriler oluşturabileceğiniz bileşenin anasayfası oldukça profesyonel bir görünüme kavuşturulacaktır. Ayrıca yazarlar için ayırdığınız köşelere isim verebileceksiniz.Proje henüz başlangıç aşamasında olup, öneri ve fikirleriniz bileşenin şekillenmesi anlamında azami öneme sahiptir.

Projeyle ilgili öneri ve isteklerinizi bu konu başlığı altında paylaşabilir, projeyi buradan takip edebilirsiniz.
Quality Joomla!Projects Team Member
Joomlancer
qproje.com Administrator
Rumuz: Gök@Lp
GeliÅŸtirici
Durum: Offline
Kullanıcı avatarı

Cvp:Köşe Yazarları Bileşeni Projesi

İleti BySee » 22 Oca 2008

Eminim Güzel bir Çalışma Olacaktır. Şimdiden teşekkürler
Rumuz: BySee
Yeni Üyemiz
Kullanıcı avatarı

İleti bilgix » 23 Oca 2008

böyle bir projeye çok ihtiyacım vardı..Gerekirse ücretli olsun ama kaliteli bir şey olsunyorum oylama hit sayısı mutlaka olsun. ana sayfada güzel ve bir şekilde yerleştirmeye yarayacak modül olursa çok güzel olur. Mesela yazarlar sıralanırken yatay ya da dikey olarqk yanyana ya da alt alta modülde gösterilebilsin .Özelikle yorum mutlaka olmalı bileşende.
şimdiden teşekkürler
Rumuz: bilgix
Yeni Üyemiz
Kullanıcı avatarı

İleti Gök@Lp » 23 Oca 2008

bilgix yazan:
böyle bir projeye çok ihtiyacım vardı..Gerekirse ücretli olsun ama kaliteli bir şey olsunyorum oylama hit sayısı mutlaka olsun. ana sayfada güzel ve bir şekilde yerleştirmeye yarayacak modül olursa çok güzel olur. Mesela yazarlar sıralanırken yatay ya da dikey olarqk yanyana ya da alt alta modülde gösterilebilsin .Özelikle yorum mutlaka olmalı bileşende.
şimdiden teşekkürler

Önerileriniz için teşekkürler.

Oylama, yorum, görüntüleme gibi özellikler bileşenle birlikte gelecek olan özelliklerin başında geliyor. Bileşen, kendi yorum ve profil sistemlerini barındıracak. Ayrıca cb ile eşleştirme de yapılabilecek.

Açıklamada da belirttiğimiz gibi, bileşeni önemli modül ve eklentileriyle eşzamanlı olarak sizlere sunmayı planlıyoruz. Yapmayı planladığımız modüllerin başında da sizin de bahsettiğiniz, Yazarların son yazılarının yer alacağı modül geliyor.
Joomlancer
qproje.com Administrator
GeliÅŸtirici
Kullanıcı avatarı

İleti Hasan » 23 Oca 2008

Arkadaşlar bize bu konuda görsel ve yazılı olarak isteklerinizi önerilerinizi bildirirseniz istediğimizin en iyisini yapmaya çalışırız.

Bizim kendi fikirlerimiz bir yana sizlerin fikirleri çok önemli. Unuttuğumuz, eksik kalan bir yer olmasın tam tamıyla olsun istiyoruz. Şuandaki tasarlanan sanal hali bile bizim gözümüzü kamaştırdı :)

Fikirlerinize herzaman açığız... Şimdiden ilgileriniz için çok teşekkür ederiz.
Quality Joomla! Projects Team
Rumuz: Hasan
GeliÅŸtirici
Kullanıcı avatarı

İleti bilgix » 23 Oca 2008

dostlar bir de yazarın önceki yazıları yazısının göründüğü sayfanın altında dropdown menu olarak ya da liste seklinde görünebilirse hatta bu seçenekli olursa harika olur..

Bir de piyasadaki yorum bileşenleri ile entegrasyonu bir düşünseniz o da güzel olur .mesela akocomment..
teşekkürler iyi çalışmalar
Yeni Üyemiz
Kullanıcı avatarı

İleti Hasan » 23 Oca 2008

görüşlerinizi alalım zaten olmicak şeyler için çalışma yapıldıktan sonra ben olumlu yada olumsuz derim. yazılı olarak olsun elimizdede :)
GeliÅŸtirici
Kullanıcı avatarı

İleti romancem » 24 Oca 2008

şiir bileşeninde olduğu gibi makalelerde yazarın adı, resmi, contact bilgisi, son yazıları gibi bir sütun olursa harika olacak. şu ana kadar tek bir site haricinde kimsede görmedim.
Rumuz: romancem
Kıdemsiz Üyemiz
Kullanıcı avatarı

İleti Gök@Lp » 24 Oca 2008

romancem yazan:
şiir bileşeninde olduğu gibi makalelerde yazarın adı, resmi, contact bilgisi, son yazıları gibi bir sütun olursa harika olacak. şu ana kadar tek bir site haricinde kimsede görmedim.

dediğin gibi bir sütun olacak. şu anda yazının üst kısmına, güzel bir şekilde yerleştirmeyi düşünüyoruz, gazetedeki bir köşe yazısı gibi sunmak amacıyla. ancak henüz tam olarak kafamızdaki taslağı oturtabilmiş değiliz. Yerleşimden kaynaklanan bir kötü görüntü olsun istemiyoruz. bu nedenle dediğiniz bölümlerin yukarıda mı, solda mı olacağını düşünüyoruz hala. ama deneye deneye görüntü olarak en hoş haline getirip, bileşeni en mükemmel arayüz ile sizlere sunmayı planlıyoruz.

Önerileriniz için teşekkürler...
Joomlancer
qproje.com Administrator
GeliÅŸtirici
Kullanıcı avatarı

İleti defdes » 26 Oca 2008

şu yazılanları okurken bile şimdiden sabırsızlandım :D en yakın zmanda inş sonuclanır :)

Köşe yazarları modülleri var bi kac tane orda burda rastladım ama benim gibi amatör joomlacılar icin tamammen bir cilee başka bişe değil böle bileşenle cok güzel olacaktır inş şimdiden teşeşkkür ederim :)1 senedir aradığım şeyler sizin projelerinizden cıkıyor :D teşekkür.
3M dedik 3 metre deÄŸil :)
Rumuz: defdes
Kıdemsiz Üyemiz
Kullanıcı avatarı

İleti Caner » 27 Oca 2008

Hasan ve Gökalp süper gidiyosunuz dostum şimdiden ellerinize sağlık

şöle bişey sölemek istedim yazarlar modülü ile ilgili

modülü örnek olarak sağ veya sol menüde gösterdik diyelim

buradaki görünüm tarzı şu şekilde olursa daha iyi olur diye düşündüm

Tarzındaki Bir Görünüm Güzel Olur Diye Düşümdüm Tabi Yine Son Söz Sizlerindir.
Bize Sadece Fikir Sölemek Düşer Sizin Nasıl Uygun Oluyosa Öle Yapın Tabi

Sabırsızlıkla Bekliyorum.

Kolay Gelsin
Bilgi Paylaşmakla Büyür.
Quality Joomla! Projects Team <=> İnformation Sharing Grow
Rumuz: Caner
Kıdemli Üyemiz
Kullanıcı avatarı

İleti Hasan » 28 Oca 2008

Elbetteki olcak bunlar zaten herkesin modül isteğini elimizden geldiğince karşıladık ve bundan sonrada inş. öyle olucak özel modül istekleri yapılır :)
GeliÅŸtirici
Kullanıcı avatarı

İleti bilgix » 29 Oca 2008

Dostlar sitenin editörü kullanılabilecek mi..?Yoksa kendi editörü mü olacak. site editörü kullanlabilirse güzel olur gibime geliyor...Bir modülde son yazıyı kim atmışsa o en başa ya da en üste gelme gibi bir durum olabilir mi?

Åžimdiden kolay gelsin
Yeni Üyemiz
Kullanıcı avatarı

İleti Gök@Lp » 29 Oca 2008

Bileşende içerik eklerken sitenin editörü kulanılacak. Ayrıca kendi editörünü de yapmayı planlıyoruz. Ayrıca bileşenle ilgili-sizin dediğiniz modül de dahil olmak üzere- birçok modül var aklımızda. İlk aşamada çok önemli olanlarını, zamanla ihtiyaç olan her modülü yayınlayacağız. Modüllerle yada bileşenle ilgili önerilerinizi bizlerle paylaştıkça proje daha da gelişiyor ve şekilleniyor.

Önerileriniz için teşekkürler...
Joomlancer
qproje.com Administrator
GeliÅŸtirici
Kullanıcı avatarı

İleti skoc65 » 05 Åžub 2008

Dün personel bileşenini kullandım.Gerçekten çok hoş.Ve sitede ne kadar indirilecek dosya varsa indirip denedim.Bu bileşende ve hatta olabilicekse diğer bileşenlerde de,eklenen dosyaların yönetici mailine bildirilmesi için "notify" kuyulabilirmi acaba?Aynı şekilde yorumlar içinde tabi.Çok beklemeyiceğimizi umarak,bu "oldukça güzel" çalışmalarınızda başarılar.....
Rumuz: skoc65
Yeni Üyemiz
Kullanıcı avatarı

Sonraki

Sorularınız/Sorunlarınız

Yapimci phpBB © 2009 phpBB Group Style Tasarim Q-Proje