Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Cvp:Köşe Yazarları Bileşeni Projesi

İleti romancem » 23 Mar 2008

ben bunu bu proje çok beklediği için eleştiri anlamında biraz da espri ile göndermiştim.
Bakıyorum da Hasan Bey eleştirilere karşı hesap silerek cevap veriyor. olsun.. paşa canı sağolsun.
madem eleştiriye karşılık hesap silerek yanıt veriyorsunuz bundan sonra ben yokum..
Rumuz: romancem
Kıdemsiz Üyemiz
Durum: Offline
Kullanıcı avatarı

İleti Gök@Lp » 23 Mar 2008

Burada kimse için özel birşeyler hazırlamıyoruz...Hazırladıklarımızı paylaşıyoruz...Sonuçta bizler de, ücretsiz olarak paylaşım yapmanın dışında, birşeylerle uğraşıp para kazanmaya çalışan insanlarız. Bunları boş zamanlarımızda yapıyoruz. Ortada yapmayı düşündüğümüz, planladığımız, fakat işlerimizden dolayı yapamadığımız bir "paylaşım" var...Bakın paylaşım diyorum..Kimseye hiçbirşey taahhüt etmemişiz. Özel olarak oturup, konuşup, bir zaman vermemiş, karşılığında herhangi birşey istememişiz...Fırsat bulduğumuz ölçüde yapmaya çalışıyoruz...Ne yani..biz işimizi-gücümüzü bırakalım..sadece buna odaklanalım ve bitirelim..Bu mudur?

Paylaşmak kimine göre ahlaki bir olgu, kimine göre ideolojik bir davranış, kimine göre kutsal bir görevdir. Her ne olarak adlandırılırsa adlandırılsın, paylaşım yapmaya çalışan, ürettiğini bencilce saklamak yerine toplumun hizmetine sunmaya çalışan insanlara saygı göstermek ahlaki bir sorumluluktur...Sizi saygıya davet ediyorum...
Quality Joomla!Projects Team Member
Joomlancer
qproje.com Administrator
Rumuz: Gök@Lp
GeliÅŸtirici
Kullanıcı avatarı

İleti Gök@Lp » 23 Mar 2008

Yazık ilkeli olmak lazım...

İlke? ne ilkesi? Bu bir firma değil arkadaşım..sadece birşeyler üretip paylaşmaya çalışan, 2-3 kişiden oluşan bir ekibin, ürettiklerini paylaşmak amacıyla açmış olduğu bir internet sitesi...Tek bir ilkemiz var, bencil olmamak...Ürettiğimizi paylaşmak...Ancak "ürettiğimizi" paylaşabiliriz...

İlke mi istiyorsunuz..

Åžiirler bileÅŸeni bir ilkedir...

option=com_siirler için yaklaşık 2.800 sonuçtan 1 - 10 arası sonuçlar (0,12 saniye)

Q-Personel bileÅŸeni de bir ilkedir...

option=com_qpersonel için yaklaşık 726 sonuçtan 1 - 10 arası sonuçlar (0,07 saniye)

yada kendi sitemizde kullanmak için hazırladığımız, istek üzerine yayınladığımız modüller...

Buyrun..bunlar bizim ilkelerimiz...Emeklerimizin 3bin küsur web sitesinde site kullanıcılarının hizmetine sunulmuş olması bizim gurur kaynağımız..

Bazı şeyler dışarıdan bakıp, "off pofff...ne zaman bitecek" demekle olmuyor arkadaşlar...Lütfen biraz daha sağduyulu olalım...
Joomlancer
qproje.com Administrator
GeliÅŸtirici
Kullanıcı avatarı

İleti romancem » 24 Mar 2008

gökalp bey

sağduyu, gurur, ilke, özen, paylaşım güzel şeyler de hesap silmek ne demek oluyor bir de bunu açıklar mısın
Kıdemsiz Üyemiz
Kullanıcı avatarı

İleti Gök@Lp » 24 Mar 2008

Hasanla konuşmadım henüz..o konuda bilgim yok...ancak hesabınızın silinmiş olduğunu düşünmüyorum..şayet hesabınız silinmiş olsaydı şu anda profilinizde

Kayıt Tarihi 2008-01-20 20:36:55
Gönderiler: 7

yazıyor olmazdı...
Joomlancer
qproje.com Administrator
GeliÅŸtirici
Kullanıcı avatarı

İleti Hasan » 24 Mar 2008

romancem ben bugüne kadar kimsenin hesabını silmedim çok büyük birşey olmadıktan sonrada kimsenin hesabını silmem. Kimseye hesap vermek zorunda değilim ama üyelerin isim ve yayın durumlarını dökümana aktarır verebilirim benim için sorun değil ama beni bilenlere zaten sözüm yeter.
Quality Joomla! Projects Team
Rumuz: Hasan
GeliÅŸtirici
Kullanıcı avatarı

İleti romancem » 25 Mar 2008

Hasan önceki gönderilerime bakarsanız çalışmalarınızı ne kadar takdir ettiğimi görürsünüz. yapmış olduğunuz çalışmalarınızı ve diğer arkadaşların paylaşımlarını sitelerimde kullanmaktayım. tekrar teşekkür ediyorum.

Uzun zamandır çalışmasını sürdürdüğünüz proje hakkında bilgi sahibi olmak adına espri ile yazı yazdım, karşılığında bir cevap yazıldı ve ben o dakika itibari ile bir daha sisteme giriş yapamadım. tekrar kayıt oldum ve görüşlerimi yazdım.

Fazla uzatıp forumu kirletmeye gerek yok.

Çalışmalarınızda başarılar dilerim,
Hoşçakalın..
Kıdemsiz Üyemiz
Kullanıcı avatarı

İleti Gök@Lp » 27 Mar 2008

Güle güle
Joomlancer
qproje.com Administrator
GeliÅŸtirici
Kullanıcı avatarı

İleti acoustic » 30 Mar 2008

bu konu biraz dağılmış hemde epeyce biraz dağılmış iligil modül ü indirebilecegimiz bir adres varmı?
Rumuz: acoustic
Kıdemsiz Üyemiz
Kullanıcı avatarı

İleti Gök@Lp » 30 Mar 2008

İşlerimizin yoğunluğu dolayısıyla henüz hazırlayamadık maalesef...
Joomlancer
qproje.com Administrator
GeliÅŸtirici
Kullanıcı avatarı

İleti acoustic » 30 Mar 2008

tşkler arkadaşın kendisinin hazırlamış oldugu modülü paylaşırmı peki?
Rumuz: acoustic
Kıdemsiz Üyemiz
Kullanıcı avatarı

İleti Hasan » 30 Mar 2008

of of buda ne böle naptın sen:) Ya o arkadaşlarında kasti bişi sölediğini sanmıyorum zaten işin derinliğini bilselerdi heralde onlarda böyle davranmazdı bir nevi aşağalandık işte canları sağolsun.

Ama sanmasınlarki yapamadığımızdan değil, zaman ayıramadığımızdandır. Zaten yapmak mesele değil olsaydı zaten şu durumda olmazdık. Benim hikayemi bilenler vardır aslında aklımda böyle bir proje yoktu çalıştığım firma istediği için böyle bir şey hazırladım joomla ilede ilgili olduğum için şiir bileşenine karşıda yoğun bir istek olduğunun zaten farkına vardım ve dağıttım ve ücretsiz... Ha ben bu işten para kazanamazmıydım çok rahat kazanırdım. Gider aslan gibi parasını verir zend ile şifreler sonrada lisanslı olarak dağıtırdım parayı ödeyene al kardeşim kullan derdim dimi?

Yapmadım ve pişmanda değilim. Bundan önceki ve bundan sonra çıkacak olan projeler için kimseye söz vermedim ve yapma gibi bir zorunluluğum yok. Hiç bir şekilde maddi birşeyde talep etmiyorum. Bana şu yetiyo Elinize sağlık, çok güzel bir iş çıkarmışsınız ben bunu gördüğüm zaman uykusuz gecelerimi, arkadaşlarımın bana " iyice çökmüşsün artık biraz kendine zaman ayır " demelerini kısacası bütün eziyetleri unutuyorum.

Son zamanlarda yaşadığım üst üste gelen bazı sorunlar nedeniylede iyice sıyırmış durumdayım. Allah düşmanımın başına vermesin öyle zor bir dönemden geçiyorum ki anlatamam. Eğer bunlar olmasaydı çok çok farklı şeyler olucaktı zaten ama malesefki olacakları önceden tahmin edebilme gibi bi yeteneğimiz yok.

Neyse artık ben bugüne kadar hiç kimsenin isteğini geri çevirmedim işlerimin yoğunluğunda olsa dahi istekleri elimden geldiği kadar yerine getirmeye çalıştım. Bizim size verebildiklerimiz ortada ve yapabileceğimiz şeyleride söylüyoruz. Heralde artık daha fazlasınıda beklemezsiniz. Yapılan eleştirilere kızmıyorum herkes dilediği gibi eleştirebilir. Hiç bir site yöneticiside yok efendim bu adam bizi kötü eleştirmiş diyerek ne hesap kapatabilir nede eleştirisini silebilir.
Kötü bişey yapmıyoruz alnımız açık, Şimdilik hoşçakalın.
Quality Joomla! Projects Team
Rumuz: Hasan
GeliÅŸtirici
Kullanıcı avatarı

İleti romancem » 31 Mar 2008

ileti tarafımca düzenlenmiştir!!

Gök@Lp
Kıdemsiz Üyemiz
Kullanıcı avatarı

İleti Gök@Lp » 31 Mar 2008

Konu kilitlenmiştir. Bileşen yayınlanana kadar da açılmayacaktır..Beklemek istemeyen oturup kendi yazabilir...Burayı savaş alanına çevirmeye kimsenin hakkı yok!!...
Joomlancer
qproje.com Administrator
GeliÅŸtirici
Kullanıcı avatarı

Önceki

Sorularınız/Sorunlarınız

Yapimci phpBB © 2009 phpBB Group Style Tasarim Q-Proje