Prof.Vatandas » 10 Åžub 2008
Bunları CMS Türk deki mesajınıza da yazdım ama en iyisi burada yazmak sanırım.
Konu ile ilgili yazdığım bütün mesajlar;
Gökalp ve Hasan arkadaşlarım. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Vaktim olsa ben de size yardım etmek isterdim. En azından fikir vereyim.
Duyurular bileşeninde belli bir süre sonra duyurular otomatik olarak silinebilir. Bu süreleri duyuruyu ekleyen adminin isteğine göre yapabilirsiniz. Örneğin ne zaman silinsin? sorusununu karşısındaki seçenekler en fazla birer hafta aralıklı (1,2,3,4 hafta) ve günlük seçenekleri olsun.
Duyuru kategorilerine ve duyurulara resim ekleme olayı çok saçma.
Bir de kategori ile birlikte alt kategori de olsun. Örneğin
Bölüm; Personel alımı
Kategori; Belediyeler
Alt Kategori; İstanbul Belediyesi
İlan; ..........
Geçerlilik; 1 hafta
Haa şimdi aklıma geldi aslında geçerlilik yerine, iki tarih seçilir ve o tarihler arasında olur. Bence böyle daha iyi. Mesela lina tarihi ilk tarih, personel alımı başvuru günü son tarih seçilebilir.
Hadi bakalım kolay gelsin...
Ara sıra nete takıldığımda forumları geziyorum. Tekrar geldiğimde aklıma gelen olursa yazarım...
-----------------------
Bu arada bi ara sitenize de üye olacağım. Her zaman beyin takımındaa olmayı sevmişimdir.
---------------------------
Aklıma bir şey daha geldi. Duyurular için başka serverda ve bilgisayardan olmak üzere iki ayrı dosya ekleme yöntemi olsun ve tabiki haliyle bu osyalar text editör formatlarında olsun.
-----------------------
Gökalp ve Hasan arkadaşlarım.
Tam bu pencereyi kapatırken bir şey daha hatırladım.
Duyuru ana sayfasında son eklenen 3-5 duyuru
Duyuru kategori ana sayfasında o id'deki son eklenen 3-5 duyuru
Duyuru ayrıntı sayfasında da 'Bu duyurular da ilginizi çekebilir' şeklinde bir başlık altında duyurunun içinde geçen kelimelerin bulunduğu diğer duyuruların listesi.
Tabi ilgili duyuruları algılaması için duyuru ekleyen admin, ekleme formuna duyuru ile ilgili etiketler girmeli ve aynı etiketlerin geçtiği duyurular listelenmeli..
Hadi kolay gelsin..