Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Duyurular BileÅŸeni Projesi

İleti Gök@Lp » 22 Oca 2008

Duyurular BileÅŸeni :

Proje tamamlanmak üzere. Son kontrolleri yapılıp, kalan birkaç eksiği giderilerek en kısa zamanda yayınlanacaktır.

Bazı özellikleri:

1. Duyurularınız için sınırsız kategori oluşturulabilir, kategorilere resim atayabilirsiniz.

2. Duyurular için resim ekleme

3. Kullanıcılar için önyüzden duyuru ekleme..Ayrıca ekleme için üye seviyesi belirleme.

4. Kolay kullanımlı bileşen yönetimi

5. Bileşenin kaynak dosyalarında birkaç küçük değişiklik yaparak bileşen adını değiştirme, bu sayede bileşeni farklı amaçlar doğrultusunda tekrar tekrar kullanabilme(Farklı bileşen isimleri ile defalarca kurabilirsiniz).

Projeyle ilgili bilgilendirmeleri ve haberleri bu başlıktan takip edebilir, bileşen henüz yapım aşamasındayken, öneri ve fikirlerinizi bu başlık altında paylaşarak katkıda bulunabilirsiniz.
Quality Joomla!Projects Team Member
Joomlancer
qproje.com Administrator
Rumuz: Gök@Lp
GeliÅŸtirici
Durum: Offline
Kullanıcı avatarı

Cvp:Duyurular BileÅŸeni Projesi

İleti ExpLoiT » 09 Åžub 2008

ne zaman yayınlarsınız acaba bunu ? bana lazımda.. ?
LiveBilisim - Profesyonel Internet Hizmetler
iletiÅŸim: frk.exploit@hotmail.com
Rumuz: ExpLoiT
Yeni Üyemiz
Kullanıcı avatarı

İleti Hasan » 09 Åžub 2008

eksiklikleri var henüz bittikden sonra yayınlarız fazla uzun sürmez
Quality Joomla! Projects Team
Rumuz: Hasan
GeliÅŸtirici
Kullanıcı avatarı

İleti Hasan » 10 Åžub 2008

fikirlerini paylaşırsan beraber birşeyler yapabiliriz bizde burda kendimiz için uğraşmıyoruz emeklerimize saygı duyanlar için uğraşıyoruz hiç bişey göründüğü kadar kolay değil inan.
GeliÅŸtirici
Kullanıcı avatarı

İleti Prof.Vatandas » 10 Åžub 2008

Bunları CMS Türk deki mesajınıza da yazdım ama en iyisi burada yazmak sanırım.

Konu ile ilgili yazdığım bütün mesajlar;

Gökalp ve Hasan arkadaşlarım. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Vaktim olsa ben de size yardım etmek isterdim. En azından fikir vereyim.
Duyurular bileşeninde belli bir süre sonra duyurular otomatik olarak silinebilir. Bu süreleri duyuruyu ekleyen adminin isteğine göre yapabilirsiniz. Örneğin ne zaman silinsin? sorusununu karşısındaki seçenekler en fazla birer hafta aralıklı (1,2,3,4 hafta) ve günlük seçenekleri olsun.

Duyuru kategorilerine ve duyurulara resim ekleme olayı çok saçma.

Bir de kategori ile birlikte alt kategori de olsun. Örneğin
Bölüm; Personel alımı
Kategori; Belediyeler
Alt Kategori; İstanbul Belediyesi
İlan; ..........
Geçerlilik; 1 hafta

Haa şimdi aklıma geldi aslında geçerlilik yerine, iki tarih seçilir ve o tarihler arasında olur. Bence böyle daha iyi. Mesela lina tarihi ilk tarih, personel alımı başvuru günü son tarih seçilebilir.

Hadi bakalım kolay gelsin...
Ara sıra nete takıldığımda forumları geziyorum. Tekrar geldiğimde aklıma gelen olursa yazarım...
-----------------------

Bu arada bi ara sitenize de üye olacağım. Her zaman beyin takımındaa olmayı sevmişimdir.

---------------------------

Aklıma bir şey daha geldi. Duyurular için başka serverda ve bilgisayardan olmak üzere iki ayrı dosya ekleme yöntemi olsun ve tabiki haliyle bu osyalar text editör formatlarında olsun.

-----------------------

Gökalp ve Hasan arkadaşlarım.
Tam bu pencereyi kapatırken bir şey daha hatırladım.
Duyuru ana sayfasında son eklenen 3-5 duyuru
Duyuru kategori ana sayfasında o id'deki son eklenen 3-5 duyuru
Duyuru ayrıntı sayfasında da 'Bu duyurular da ilginizi çekebilir' şeklinde bir başlık altında duyurunun içinde geçen kelimelerin bulunduğu diğer duyuruların listesi.

Tabi ilgili duyuruları algılaması için duyuru ekleyen admin, ekleme formuna duyuru ile ilgili etiketler girmeli ve aynı etiketlerin geçtiği duyurular listelenmeli..

Hadi kolay gelsin..
Rumuz: Prof.Vatandas
Yeni Üyemiz
Kullanıcı avatarı

İleti Hasan » 10 Åžub 2008

aramıza hoşgeldin.

Fikirlerini sevdim işe yaracak şeyler hepside zaten bu belirli bir tarihten sonra silme işi olucak o yapılacaklar arasındaydı.

cmsturke bakamıyorum ben bugünlerde yoğunluktan daha detaylı görüşmek fikirlerini paylaşmak istersen pm'den adres bırakabilirsen konuşabiliriz.

görüşürüz.
GeliÅŸtirici
Kullanıcı avatarı

İleti Prof.Vatandas » 10 Åžub 2008

Duyurunun otomatik silinmesi konusunda ekleme tarihi ile son bulundurma tarihi şeklinde iki ayrı seçenek olduğunda son tarihten sonra otomatik silinebilir.

PHP den anlasam bir sürü projem var ama anlamadığımdan, fikirlerimi anlayanlara aktarabiliyorum ancak.
Kib.
Rumuz: Prof.Vatandas
Yeni Üyemiz
Kullanıcı avatarı

İleti defdes » 18 Åžub 2008

yetkili birilerinin değildee mesela daha önceden blog verdiğim bazı kullanıcılarımın duyuru eklemesini istiyorum ama sitede yetkili konumunda değiller / kullanıcı adına göree duyuru ekletme söz konusu olabilirmi acaba :S

olmadı yetkilendiririiz :)

------
birde ne zamana kadr biter bu bileşen calışmanız :)

Kolay gelsin.
3M dedik 3 metre deÄŸil :)
Rumuz: defdes
Kıdemsiz Üyemiz
Kullanıcı avatarı

İleti Gök@Lp » 18 Åžub 2008

Şu ara biraz yoğunluk var. İşlerimizden dolayı çok fazla çalışamadık üzerinde. Ama en kısa zamanda tamamlayıp yayınlamak için elimizden geleni yapacağız.
Joomlancer
qproje.com Administrator
GeliÅŸtirici
Kullanıcı avatarı

İleti eros » 21 Mar 2008

1 aydır bekliyoruz bitmedimi:( hayla merak ettim:)
Rumuz: eros
Yeni Üyemiz
Kullanıcı avatarı

İleti Hasan » 23 Mar 2008

Normalde bileşen bitmiş durumda ama kişisel bazı problemlerimden dolayı ben ilgilenemiyorum. Hatalarını giderip eksik yerlerini tamamlamak kaldı aslında onuda inşallah en kısa zamanda bitirip yayınlayacağız. Zaten bundan sonra bileşenlerimizi Joomla! 1.5 'e göre hazırlamayı planlıyoruz.
GeliÅŸtirici
Kullanıcı avatarı

İleti Worldfe » 27 Nis 2008

selam joomla kullanmaya başlayalı fazla olmadı yavaş yavaş öğreniyorum bir köy sitesi için sürekli bu duyurular bileşenini takip etmeye çalışıyorum googleden com_duyurular şeklinde aratınca birkaç sitede kullanıldığını gördüm acaba yayınlandıda benmi bulamıyorum yardımcı olabilirmisiniz

iyi günler dileğiyle
Rumuz: Worldfe
Kıdemsiz Üyemiz
Kullanıcı avatarı

İleti Gök@Lp » 27 Nis 2008

Evet. Bileşeni ilk hazırladığımı haliyle bazı sitelerde kullandık. ancak dediğimiz gibi, birkaç ufak problemi var. onları giderip bileşeni dağıtmaya başlayacağız..Ama kişisel nedenlerden dolayı bunlar için zaman yaratamıyoruz işte.
Joomlancer
qproje.com Administrator
GeliÅŸtirici
Kullanıcı avatarı

İleti gardi » 30 Nis 2008

merhabalar ben yeni uyenizim bu joomlaya yeniyim artı siteyapmaya yeni basladım bu duyuru bileseni dört gözle bekliyorum gercekten cok güzel bir seye benziyor emegi gecenler cok sagolsunlar basarılarının devamını dilerim
Rumuz: gardi
Yeni Üyemiz
Kullanıcı avatarı

İleti Gök@Lp » 30 Nis 2008

teşekkürler...köşe yazarları modülünü en kısa zamanda yayınladıktan sonra, duyurular bileşeninin eksiklerini giderip yayınlamayı düşünüyoruz...
Joomlancer
qproje.com Administrator
GeliÅŸtirici
Kullanıcı avatarı

Sonraki

Sorularınız/Sorunlarınız

Yapimci phpBB © 2009 phpBB Group Style Tasarim Q-Proje