cb de arkadaşlık siteleri için sadeleştirilmiş bir arama modülü yaş aralğını felan seçebileceğimiz güzel olurdu herhalde:)bende arkadşalık sitesi yaptığımdan ancak buralardki açıkları görebiliyorum:) bir rus sitesimi tam hatırlamıyorum böyle bir modül yapmışlardı ama o modülde zip dosyası zarar görmüştü heryerdede aynı link vardı başkada sanırım böyle bir modül yok.yada yine ben görmedim ama çok aradım yoktu:)
birde mesela son yazılan şiirler modülünü ele alırsak ilkbaşta bir iki tane şiirin introsu gözükse intronu7n yanında profil resmi üyenin ve altında ismi sonra bunların yanına son eklenenler sade isim ile diyelim 10 tane daha altındada tüm şiirler gibi olsa
birde yine arkadaşlık siteleri için diyeceğim bu diyeceğim şeyler için customize plugini felan var ama cb nin bence hiç güzel ve kullanışlı deil daha basit ve anlaşılır bir profil düzenleme yani özelleştirme plugini olsa buda güzel olurdu örneğin profilinin arka plan resmini değiştirebilirsin bir ek özellik daha profilinin arka plan resminin üzerine yazı şiir felan yazabilsin ama buna benzer diğer bileşenler gibi karmaşık olmacak şekilde
birde bu aslında var galiba bu biraz soru olacak cb profillerinde görüyorum tab olarak deilde mesela şiirlerim fıkralarım bunlar tab deilde sırasıyla alt alta kullanılıyor cb ayarlarında sekmeleri birşeştir var neye yarar bilmiyorumda o kapalı yine aynı tab sekilde bunu nasıl yapabiliriz
birde kayıt bölümü malum arkadşalık sitesi benimki:)herkes biliyo kayıt bölümünde yine bazı sitelerde gördüm aşama aşama yapıyorlar işte zorunlu kişisel bilgileri 2. aşama kendini tanıtma bölümü sonra işte resim ekleme bölümü işte zorunlu bilgiler haricindeki kayıt bölümlerinin atlayabilme özelliği gibi birşey bunu nasılyapabilriz
birde bence en önemli şeylerden biri tema editleme bileşeni görsel olarak ama çoğu kullanıcı temasından çok çekiyor benim gibi 4 tane tema editledim ama hepbir yerlerde takılıp değiştirmek zorunda kaldım şuankide aynı mesela bileşene girince temanın özellikleri görsel olarak karşına çıksa iste modül ismimlerinin arka planında resimmi yoksa renkmi kullanacaksın resimse gözattan kullanmak isteiği resim arka planda kullanacağın resimler ve renk seçebilme özelliği birde modül pozisyonlarının yerini değiştirebilme bu mümkünmüdür bilmiyorum işte modül pozisyonları isteiğim şekilde deil sağa sola yine görsel olarak kaydırabilme yani temaya tam hakimiyet sağlıyacak bir bileşen yine çok tutar diye düşünüyorum:)insallah buraya kadar okumak için sabır gösterirsiniz:)