ArkadaÅŸlar selam,
Geç yanıtım için üzgünüm fakat şu günlerde işlerim çok yoğun. İki gündür yeni eve gelebildim ama yine çalışmak durumundayım. Neyse konuya geliyim ben Puarcade 2.3b sürümünü localime kurdum. Joomla sürümü ise 1.5.7 Artio sef eklentisinide yazdım. Aceleye geldiği için göz önündeki kısımları sefe dahil ettim. Ama hiçbir sorun yok çok güzel bir şekilde çalışıyor.
Url içine oyun isimleri kategori/oyun isimleri, yeni oyunlar, popüler oyunlar ve favori oyunlarım olarak sef'e çevirdim.
Örneğin; JOOMLAROOT/puarcade/classic-games/simon.html
Ayrıca bileşenin sef durumu sanki yapılırken hiç düşünülmemiş gibi. Yeni oyunlar favori oyunlar gibi kısımları url'den gönderdikleri fid değişkenine bir sayı atayıp almışlar. Bu durumda sef onun kategorimi yoksa başka birşeymi olduğunu şaşırıyor. Joomla 1.0x içinde eklentiyi denemedim ama muhtemelen çalışmayacaktır. Joomla 1.0x için ihtiyacı olan arkadaşlar bildirsinler ona görede birşey ayarlayalım inş.
Benden diğer yanıt bekleyen arkadaşlar içinde kusura bakmasınlar yukarıda dediğim gibi çok yoğunum messenger dahi açamıyorum o derece

Şu yoğunluğumu atlatayım sorunlarınıza yanıt vereceğim inşallah. Hoşçakalın.
sef_ext_com_puarcade.zip
Bu iletideki ekleri görmek için gerekli yetkilere sahip değilsiniz.