ben herhalde sıkıntımı tam anlatamadım. yaptıklarımı ayrıntısı ile anlatayım.
www.singledepo.com (joomla 1.5.7) adlı sitemizde sizin fıkralar adlı bileşeni çeşitli kucalamalar sonucu aktif hale getirdik ve kullanmaya başladık. yanlız sizin joomla 1.5 uyumlu sürümünüzü görünce sitemize kurmaya karar verdik.özellikle bu sürümü tercih etmemizin sebebi yorumlama sistemini,sef ayarlarını vepuanlamayı yeni sisteme uyarlayamamıştık. bir sorun vardı daha önce kurulu olan fıkralar hikayeler ve şiirler yeni bileşene taşınması gerekiyordu. bende databaseden girdim ve önce fıkraların bulunduğu jos_fıkrayı dışarı aktar komutunda qsv formatını kullanarak çıkarttım. daha sonra jos_siirler adlı dosyayı yine qsv formatında içinde herhangi bir kayıt yokken dışarı aktardım. jos fkradan aldığım qsv çıktısının içeriğini jos_siirler dosyaının içine yapıştırdım ve içe aktar dediğimde tüm hikayeler fıkralar ve siirler database içine aktarılmış oldu. 1000 yakın içeriği tek tek girmeden aktarmış olduk. daha sonra sıra kategori bilgilerindeydi. onuda aktarırken aynı işlemi yaptım.onunla ilgili jos_fıkra_kat ve jos_siirler kat kullanarak. tümşiirler hihayeler ve fıkralar yeni bileşene aktarılmıştı. yanlız bir sorun vardı. kurulu fıkralar bileşeninde şiirler fıkralar hikayelerin alt kategorileri görünmüyordu.Yanlızüst kategorinin yanında o kategori ve alt kategorilerinde kaçtane içerik varsa gösteriyordu. fakat eger arama yaparsanız tüm içeriğine ulaşabiliyordunuz. yeni alt kategori ekledim onuda göstermedi. tüm alt kategorileri şu an sitemde gördüğünüz gibi ana sayfaya taşıyınca tüm kategorilerin içerik ve resimleri görünür hale geldi. sizin yukarıda dediğiniz herşey sitemde yapılı. ama hala alt kategorileri göremiyorum. bir şey daha denedim.
www.umutgunessigorta.com sitesini de ben hazırladığım için şiierler bileşenini ve bugfix update dosyasını o siteye de kurdum. maalesef aynı hatayı orada da aldım. alt kategoriler oradada görünmüyor. iki stenin ortak özelllikleri joomla 1.5.7 olmaları ve dreamhost sunucularında bulunmaları. farkları benim sitemde artio sef kurulu olması diğer sitede olmaması. bundan sonra bana yardımcı olursanız sevinirim. random şiirler modülü için ne zaman hazır hale gelir. benden bir isteğiniz olursa ona göre gönderim yaparım sql dosya falan filan yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.