Uzun olmasada kısada denmeyecek bir süredir bu component'i kullanıyorum. Bazı sorunlarla karşılaştım bazılarını daha önce sprun yaşayan arkadaşlar sormuş ve onların aldığı yanıtlardan ayararlanarak çözdüm.
Sık sık siteyi kontrol etmeme rağmen bazı sorunların hiç sorulmadığı dikkatimi çekti ve aklıma gelen birkaç sorunu yapımcılara sormaya karar verdim. Umarım çözülmesi kolay olan şeylerdir ve küçük tiyolarla halledebilirim bu sorunları.
1) yazı veya şiir yazılırken kesme işareyi ( ' ) konulduğunda \ işareti geliyor önüne ve (\') şeklini alıyor.
2) yazı veya şiire yorum yazıldığında yorumu yazanın resmi çıkmıyor. Kişiye ait yüklü resim olsada bu görüntülenmiyor (community builder kullanıyorum, yazarların resmide çıkmıyordu bunun çözümünü forumdan buldum ancak yorum yapanların resminin çıkmasının nasıl sağlanacağını bulamadım)
3)en çok okunan - son eklenen - en çok beğenilen .. Şiir gibi listelerde bununan kullanıcı adına basıldığında yazarın tüm şiirleri çıkıyor ancak yine yazarın resmi çıkmıyor (yüklü olsa bile) sanırım bu sorunda community builder'dan resimin alınmamasından kaynaklanıyor.
4) birde şair yazdığı şiire sonradan müdehale edemiyor. Yaptığı yanlışlığı sonradan düzeltemiyor. Yöneticilerden biri düzelttiği zamanda şiir o düzenleyenin yazdığı bir şiir gibi görüntüleniyor. Yani düzenleyenin hesabına geçiyor.
5) kullanıcıların profilinde şiirleri tabı
şeklinde çıkıyor bunların yazıları çıkmıyor.
Ve profilde _ue_tabınbox şeklinde bir tab çıkıyor yazısı çıkmıyor
aklıma gelen sorunlar bunlar ancak karşılaştığım diğer sorunlarıda dile getirmeye çalışırım. Bu şekilde güzel projelerin daha iyi gelişmesi için herkesin karşılaştığı sorunları dile getirmesi gerektiğini düşünüyorum.