Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir
Tarafımızdan hazırlanan ve geliştirilen Şiirler Bileşeni için destek bölümümüz.

Artiosef Yüzünden Kafayı Yemeye Az Kaldı

İleti singlesoul » 14 Mar 2009

Artio joomsef için olan eklentiyi ilk hazırladığınız günden bu yana hem şiirler hemde yazılar bileşeni için kullanmaktaydım. Ama bu ayın 10 undan sonra her ne olduysa bu bilşenler hariç diğer bilşenlerde bir sorun olmamasına rağmen linkler artık konuların adını göstermiyor. Kategoriler ve sid numarası görünüyor linkte. Ayarlardan ne yaptımsa 3.2.8 kaldırıp yeniden kursam da bir türlü düzelmedi. Bu arada sitemde sef service map kurulu. Şu anda artiosef 3.2.9 kurulu ban ayardım etmenizi bekliyorum.
Sitem www.Singledepo.Com hikayeler şiirler fıkralar bölümü ile altta single sağlık bilgisi bölümünde sorun var. Yardımlarınızı en kısa sürede bekliyorum
Rumuz: singlesoul
Kıdemsiz Üyemiz
Durum: Offline
Kullanıcı avatarı

Re: Artiosef Yüzünden Kafayı Yemeye Az Kaldı

İleti singlesoul » 14 Mar 2009

Bir sef service map plugini yaparken siir ıd yi göreyim diye sizin artio sef plugin ayarlarından sıd göster dedim. Ondan sonra artio sefi kaldırıp yeniden kurmama rağmen plugini kaldırıp yeniden kurmama rağmen dtabaseden ilgili tüm dosyaları silmeme rağmen hala düzelmedi. Bu arada kategori ıd göster dedim. Sonra aynı şekilde gösterme dedim. Aynı zamanda sadece son klasörü göster dedim tüm klasörler yerine her ne oluyorsa önce kabul ediyor. Fakat iptal etmeye kaltktığımda hiçbir şey geri dönmüyor. Databaseden bakıyorum orada benim geri dönüş hareketim kabul görmüş oluyor ama sitede hiçbir değişiklik olmuyor. Bana yardım edin yaa. Bundan önce missing.Html sorunum yoktu. Linkler değişince herşey missing.Html oldu ya.
Rumuz: singlesoul
Kıdemsiz Üyemiz
Durum: Offline
Kullanıcı avatarı

Åžiirler BileÅŸeni

Yapimci phpBB © 2009 phpBB Group Style Tasarim Q-Proje