Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Komut mantığıyla dosya bileşeni

İleti xhexman » 16 AÄŸu 2008

Bilgisayarınızın masa üstünde veya belgelerim klasörü içinde veya farklı bir yerlerde sağ tıklayıp Yeni Klasör Aç tıkladığınızda yeni klasör oluşturabiliyorsunuz ve bunun içine istediğiniz belgeyi atabiliyorsunuz. Bunlar standart komutlardır bilirsiniz. Ancak mevcut joomla dosya bileşeninde yükle paylaş mantığı ve adminin istediği kategorilerde yükleyebilme mantığı var. Ben bundan ziyade yukarıda anlatmaya çalıştığım gibi bir joomla bileşeni istiyorum. kişi joomla da dosya diye tıkladığında tıpkı yukarıda ki gibi standart bir hale dönüşmesini ve kişinin özgürce istediği klasör altında dosya koyabilmesini istiyorum. Bir nevi Belgelerim diye herkes klasör açsın herkes kendi klasörleri altında dosyalarını paylaşsın istiyorum. Ancak bunları zahmetsizce yapsın.

Bu projeyi yaparsanız dosya sisteminde farklı ama windows mantığı komutlarıyla kısa sürede yerli ve yabancılarca da çok istek alacağını düşünüyorum.

Teşekkürler
Rumuz: xhexman
Yeni Üyemiz
Durum: Offline
Kullanıcı avatarı

Re: Komut mantığıyla dosya bileşeni

İleti Hasan » 16 AÄŸu 2008

Fikir olarak güzel bir proje fakat böyle bir projeyi yapmak için güvenliğin çok çok ön planda olması lazım. Yüklenen dosyaların tümüne virüs taraması yapılması gerekiyor. Bir nevi hotmailde kullanılan attachment kısmındaki gibi bir bölüm.

Diğer kısımlar klasör oluşturma silme vs. bunlar izinler çerçevesinde yapılabilecek şeyler zaten fakat güvenlik kısmı düşündürücü.
Rumuz: Hasan
GeliÅŸtirici
Kullanıcı avatarı

Re: Komut mantığıyla dosya bileşeni

İleti xhexman » 25 AÄŸu 2008

Bu proje yapılmış olsa joomla farklı bir yapıya kavuşmuş olacak. Linux içinde windows komutları yada yapısı gibi birşey olacak. Bu projeyi acaba görüştünüz mü yapılabilmesi konusunda adımlar atılacak mı teşekkürler.
Rumuz: xhexman
Yeni Üyemiz
Kullanıcı avatarı

Proje Teklif

Yapimci phpBB © 2009 phpBB Group Style Tasarim Q-Proje