Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Re: MENÜM MODÜLÜ

İleti ekremyilmaz » 27 Tem 2008

menüm modülü com_uddeim mesajlaşma sstemni barındırıyor. isterseniz editleme yaparak kendi sitenizdekini menüm modülünde yer verebilirsiniz, isterseniz benim yaptıım gibi hem uddeim i hem diğer mesajlaşma sistemlerini kullanabilirsiniz.
Rumuz: ekremyilmaz
Kıdemli Üyemiz
Durum: Offline
Kullanıcı avatarı

İleti Erhan » 27 Tem 2008

Menüm Modülünün 2. sürümünü çıkarmayı düşünüyoruz. Bu konuda bize yardımcı olabilirsiniz :)

Sitelerinizde kullandığınız

Bileşenler, Mesajlaşma Sistemleri gibi veri (kullanıcıa ait liste verisi) barındıran bileşenleri yazarsanız bizde buna göre yeni düzenlemeyi çıkarırız. Şuanki düz bir html den yapılmış bir modül. Yenisinde ise modülün admin panelinden link kontrolleri ve bir cok bileşen verisini barındıracak şekilde tasarlamayı düşünüyoruz.

Örnek veri barındıran bileşenlerden mesela :

Ponygallery (Kullanıcı Kontrol paneli var ve kullanıcı ekleme istatisliği veriyor)
Uddiem (Mesajlaşmada yeni mesaj verisi barındırıyor)
Seyret (Kullanıcı paneli mevcut ve kullanıcıya ait kaç video eklemiş verisi bulunduruyor)
Şiir , Fıkra, Yazılar, SoruCevap Bileşenleri (Kullanıcı paneli mevcut. Kişinin kaç konu vb ekleme verisi sunuyor)
Mtree (Kullanıcıları favori dosyalarını gösteren bir veritabanı mevcut)

bunlar gibi kullandığınız bileşenler içerisinde kullanıcı paneli mevcut ve kullanıcıya ait bir listeleme verisi bulunan bileşenleri yazarsanız bizde bunları takip ederek geliştireceğiz.

Bunu sormamızın nedeni aşırı veri çekişi yerine kullanıcıların kullandıkları ve en lazım verileri çekerek menum modülü oluşturmak ve fazla ağırlıkdan kaçınmak :)

Demo : www.utopya.gen.tr/site
Rumuz: Erhan
Destek Uzmanı
Kullanıcı avatarı

HTML: İyi
CSS: İyi
PHP: Orta

Yapmak istediğini tam anlayamadım. Başka bir modül üzerindekini menümde mi göstermek istiyorsun?
Destek Uzmanı
Kullanıcı avatarı

sitede modülü göremedim ben :) galiba yaşlanıyorum
Destek Uzmanı
Kullanıcı avatarı

Mesajlaşma bileşeni olarak ne kullanıyorsunuz ? bu modülde Uddeim desteklenmekte. Başka bir bileşen kullanıyorsanız bu bileşenin son sürümü çıkmış durumda kurarak sorunsuz devam edebilirsiniz.
Destek Uzmanı
Kullanıcı avatarı

Modül değil bileşen tabi modülleride mevcut. Buradanindirebilirsin direk. İçerisinde komple gerekli tüm dosyaları mevcut zaten.
Destek Uzmanı
Kullanıcı avatarı

Sonraki

Menü

Yapimci phpBB © 2009 phpBB Group Style Tasarim Q-Proje