Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Yorum Eklenmiyor

İleti Sroturkiye » 19 Oca 2009

Arkadaşlar Bir Arkadaş Tavsiyesi İle Şiir Bileşeninizi Kurdum 1 2 Sorun Var Yardımlarınızı Bekliyorum.
Sorun:
1. Bileşeni kurdum Ayarlarından Yorum Eklemeyi Herkeze Açtım Vs.Ama Bir Şiir Eklediğimde Yorum Ekle Bölümü Yok Nedense Çözemedim Bunu
2.Şiir Yazıldığında Kullanıcı Adı Resmi Vs otomatik Alma İmkanı Yokmu Yani Biri Şiiri Yazdığında Birisi Bakar İken Yazan Kişinin Resmi bilgileri vs de görünsün

yardımlarınızı bekliyorum
Rumuz: Sroturkiye
Yeni Üyemiz
Durum: Offline
Kullanıcı avatarı

Re: Yorum Eklenmiyor

İleti Sroturkiye » 19 Oca 2009

Şöyle Bişey Yaptım Joomla 1.0.15 E com_siirlerv1[1].2RC1 Kurdum Hiç Bir Sorun Yok Gibi Tr Karakter Sorunu Hariç Sizde Bir Problem Olurmu
Rumuz: Sroturkiye
Yeni Üyemiz
Kullanıcı avatarı

İleti Hasan » 20 Oca 2009

Yorumlara Açık : Evet olarak işaretlerseniz yorum alanı görünür. Misafirlerinde yorum yazabilmeleri için Herkes yazabilir : Evet olması gerekli. Fakat ikinci söylediğiniz pek anlayamadım.
Quality Joomla! Projects Team
Rumuz: Hasan
GeliÅŸtirici
Kullanıcı avatarı

İleti airychild » 30 Tem 2009

Yorum yapan kullanıcıların yorumlarını düzenleyebilmeleri için ne yapmamız gerek hasan hocam.
Rumuz: airychild
Kıdemli Üyemiz
Kullanıcı avatarı

İleti Hasan » 01 AÄŸu 2009

Bunun icin bi fonksyion yazmak gerek. Basitce olabilecek birÅŸey deÄŸil malesef.
GeliÅŸtirici
Kullanıcı avatarı

İleti airychild » 02 AÄŸu 2009

Hocam yapılamayacak bişey mi ?Çok rica ediyorum bu eksikliğide giderirsek çok hoş olacaktır. :)
ve bunu başta yapmamanızın daki düşünce nedir acaba bir açık filan mı oluşturur yoksa başka bir nedeni mi var ?
Allaha emanet olun teşekkürler...
Kıdemli Üyemiz
Kullanıcı avatarı

İleti Hasan » 03 AÄŸu 2009

Okadar detaylı olarak düşünmedik o yüzden :) Aslında şu anda geriye dönük olarak bileşenlerle ilgili herhangi bir geliştirme yapmayı düşünmüyoruz. Bundan sonraki projelerimizde Joomla 1.0x'e yer verilmeyecek.
GeliÅŸtirici
Kullanıcı avatarı

İleti airychild » 03 AÄŸu 2009

S.A hasan hocam ben 1.5 için sormuştum tabi ki 1.0 ın pili artık bitti genel olarak. Böyle bişeyi 1.5 için uygularsak güzel olacaktır.
Birde mesela yorumlar kısmında yoruma yorum yapılmıyor yorumada yorum yapmak gerekebiliyor ama şu an bu yok buda olsa çok hoş olacaktır.
Saygılarımla....
Kıdemli Üyemiz
Kullanıcı avatarı

Kurulum / Genel Sorular

Yapimci phpBB © 2009 phpBB Group Style Tasarim Q-Proje