Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Şiir bileşeni yükleyemedim

İleti YaGMuR » 18 Oca 2009

Merhabalar,
evet hiç bir şekilde yüklenmiyor 1,5,8 sürüm... yüklemeye çalıştığım bileşen: com_siirlerv1.2RC1 ve aldığım hata:Eklentiniz Joomla!'nın eski bir sürümü için yazılmış gibi görünüyor. Sistem - Eski Sürüm Desteği uygulama ekini açmalısınız. Tüm uygulama ekleri gibi bu da Uygulama Eki Yöneticisi altındadır.....
diyor :qp_icon77: :qp_icon104: sevgilerimle
Rumuz: YaGMuR
Kıdemsiz Üyemiz
Durum: Offline
Kullanıcı avatarı

Re: Şiir bileşeni yükleyemedim

İleti Hasan » 18 Oca 2009

Yagmur Uygulama Eki Yönetici eski adıyla mambotlardan Eski Sürüm Desteği ( Legacy ) olanı etkin hale getirdikten sonra bileşeni yüklemelisin.
Quality Joomla! Projects Team
Rumuz: Hasan
GeliÅŸtirici
Kullanıcı avatarı

İleti YaGMuR » 20 Oca 2009

Hasan çok sağol , site ile Tahsin ilgileniyordu ... Allah razı olsun halletti bana.. teşekkürler cevap için.. Şey sorayım 1,5 hikayeler yokmuydu ... :D
Kıdemsiz Üyemiz
Kullanıcı avatarı

İleti Hasan » 20 Oca 2009

henüz yok ama olucak inşallah legacy şiirleri çevirmek isteyen olursa biz açığız :D
GeliÅŸtirici
Kullanıcı avatarı

İleti YaGMuR » 20 Oca 2009

Hasan yazdı:henüz yok ama olucak inşallah legacy şiirleri çevirmek isteyen olursa biz açığız :D

Hasan ben seve seve siirler(hikayeler)siir(hikaye)şiirler (hikayeler)şiir(hikaye) yaptım kurdum oldu da :D fakat nerde olduğunu bulamadım şiir gönderi bi türlü bulamadım onu arıyorum tek tek dosyalarda .... :qp_icon7:
Kıdemsiz Üyemiz
Kullanıcı avatarı

İleti YaGMuR » 21 Oca 2009

başardım ama artık heşeyi hikaye görüyorum bir yerde hata yaptım dil dosyasını elden geçirmek lazım tekrardan uyanınca bakarım :D :D :D
Kıdemsiz Üyemiz
Kullanıcı avatarı

İleti Hasan » 24 Oca 2009

bitirince bizede gönder :)
GeliÅŸtirici
Kullanıcı avatarı

İleti YaGMuR » 28 Oca 2009

sevgili Hasan,
şimdi şiirler bileşeni kuruldu (Tahsin) kurdu bana sağolsun.. Ama , biz esas siteye de değilde alt klasörde çalıştık.. onu esas siteye taşıdık sonra .. ve önceki sitedeki şiirleri de aktardı sağolsun.. herşey normal dı en azından alt klasörde çalışmalarımı yapar iken .. Şimdi sorun esas siteye taşındı açıldı site tekrardan sayfada şiirlere tıklanınca hiç bir sorun yok ekleme vs vs gibi .. Fakat admin panelde Şiirler Kontrol paneli açılıyor.. Yorumlar, Ayarlar ve bi de yapımcı çalışıyor...YENİ EKLEME, KATEGORİ EKLEME, ŞİİRLER ÇALIŞMIYOR.. Verdiği hata bu :
Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@kelebegimfm.net and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. ...............

Sorun nedir acaba ? teşekkür ederim Sevgilerimle... yardım bekliyorum tıkandım kaldım .. kolay gelsin

Not : bu arada hikayeleri bitirmiştim yanlışlık oldu dosyalar karıştı tekrardan son yaptığım değişiklikler eskisini üzerine yazdır demişim ve gitti bu pc deki dosyalarımda oldu.. :( boş bir vaktimde tekrar dan ele alacağım :D :) ...
Kıdemsiz Üyemiz
Kullanıcı avatarı

İleti YaGMuR » 29 Oca 2009

Güncel!!!! yardım lütfen...
Kıdemsiz Üyemiz
Kullanıcı avatarı

İleti YaGMuR » 30 Oca 2009

halen güncelllllll
Kıdemsiz Üyemiz
Kullanıcı avatarı

İleti Erhan » 30 Oca 2009

ErrorDocument hataları bir çok sebenden dolayı oluşabilir. Tam hatanın kaynağını öğrenmemiz gerekiyor. Bunun içinde sizin hem Sunucu Panelizden (Plesk veya CPanel) Error Log sayfasından hata ile ilgili satırları inceleyip burada yazmanız gerekiyor. Veya Joomla error_log dosyası tutuyor ise administrator dosyası içerisinde veya root dizininde oradaki ayrıntıyı (şiirler bileşeni ile ilgili) burada paylaşın bizde kaynağa göre bir yorum ekleyelim.
Rumuz: Erhan
Destek Uzmanı
Kullanıcı avatarı

HTML: İyi
CSS: İyi
PHP: Orta

İleti YaGMuR » 01 Åžub 2009

çok teşekkür ederim erhan .. baktım bir kaç modül ve bileşende hata verdi ama hangisi olabilir acaba nasıl anlıyacaz ?
Kıdemsiz Üyemiz
Kullanıcı avatarı

İleti YaGMuR » 07 Åžub 2009

Güncel!!! yardım lütfen...
Kıdemsiz Üyemiz
Kullanıcı avatarı

İleti YaGMuR » 10 Åžub 2009

halen bekliyorum ... kullanamadıktan sonra ne işe yarar şiirler bileşeni.. sitenin ön yüzünde sorun yok şiir ekleniyor .. ama admin panlei çalışmıyor yardım lütfen düzenlemelerimi yapamıyorum ekleyeceklerimi de ekleyemiyorum :((((
Kıdemsiz Üyemiz
Kullanıcı avatarı

Re: Şiir Bileşeni Yükleyemedim

İleti YaGMuR » 20 Åžub 2009

Güncel!!! Hasan galiba konu sana ulaşmış son durum nedir acaba???? Elim kolum bağlı işlem yapamıyorum...
Kıdemsiz Üyemiz
Kullanıcı avatarı

Sonraki

Kurulum / Genel Sorular

Yapimci phpBB © 2009 phpBB Group Style Tasarim Q-Proje