sevgili Hasan,
şimdi şiirler bileşeni kuruldu (Tahsin) kurdu bana sağolsun.. Ama , biz esas siteye de değilde alt klasörde çalıştık.. onu esas siteye taşıdık sonra .. ve önceki sitedeki şiirleri de aktardı sağolsun.. herşey normal dı en azından alt klasörde çalışmalarımı yapar iken .. Şimdi sorun esas siteye taşındı açıldı site tekrardan sayfada şiirlere tıklanınca hiç bir sorun yok ekleme vs vs gibi .. Fakat admin panelde Şiirler Kontrol paneli açılıyor.. Yorumlar, Ayarlar ve bi de yapımcı çalışıyor...YENİ EKLEME, KATEGORİ EKLEME, ŞİİRLER ÇALIŞMIYOR.. Verdiği hata bu :
Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator,
webmaster@kelebegimfm.net and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.
More information about this error may be available in the server error log.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. ...............
Sorun nedir acaba ? teşekkür ederim Sevgilerimle... yardım bekliyorum tıkandım kaldım .. kolay gelsin
Not : bu arada hikayeleri bitirmiştim yanlışlık oldu dosyalar karıştı tekrardan son yaptığım değişiklikler eskisini üzerine yazdır demişim ve gitti bu pc deki dosyalarımda oldu..

boş bir vaktimde tekrar dan ele alacağım

...