Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

yazar ekleme hakkında

İleti bebek54 » 09 Ekm 2008

ben üye id olarak ayarladım işte bir bölüm açtım ayarlarını yaptım işte id sini yazdığım kişiye author yetkisi verdim.ama benim siteye ekleidğim içerikler çıktı.yazar olarakta admin,o yazarın hiç yazı yazmamasındamı kaynaklanıyor.birde yazarın yazı yazabilmesi için bir link mi koymamız lazım yazarlar die oraya girince yaz linki çıkıyor böylemi yapmamız lazım diğer türlü yazı nerden yazılacak bulamadım,birde yazı yaz diyoruz ama bu sayfaya yetikiniz yok tarzı birşey çıkıyor,birde her yazara ayrı bölümmü açmamız lazım birbirlerinin konularına yazamamaları için ve modülü copylememizmi lazım.
Rumuz: bebek54
Kıdemli Üyemiz
Durum: Offline
Kullanıcı avatarı

Re: yazar ekleme hakkında

İleti Ersan » 09 Ekm 2008

usermenude yazı yazması için bir link veriliyor o modulu yayınlayın eger yazar yazı yazmazsa cıakrmaması cok normal son sorunuzua tam analmadım ama kopyalayıpp bir deneyin sonuca gore hareket edelım
Rumuz: Ersan
Uzman
Kullanıcı avatarı

HTML: Orta
CSS: Orta
PHP: Başlangıç

İleti bebek54 » 10 Ekm 2008

link güzelde herkeste çıkıyo ozaman:D tek yazarda çıkmasını ayarlabiliyozzmu joomlada
şu birbirlerinin konularına yazamamalarını nasıl sağlıcaz,yada yaz dediğin yaz yetkinizyoktur die yazması diğer bölümlerdede bu çıkıyo normal site içeriğinde yani yaz çıkıyo bunu sadece yazı yazacapı bölüme özelleştiremiyormuyuz
Kıdemli Üyemiz
Kullanıcı avatarı

İleti Ersan » 10 Ekm 2008

şöle yap yazarlarını ayrı bı gruba topla manager bolumune al o o lınkın ayarınıda sevıyelendırmede ozel yap sadece yonetımdekılere gorunur :)
Rumuz: Ersan
Uzman
Kullanıcı avatarı

HTML: Orta
CSS: Orta
PHP: Başlangıç

İleti GokaLp » 10 Ekm 2008

birbirlerinin bölümüne yazmamalarıı sağlayamazsınız....çünkü köşe yazarları modülü içeriği joomla içerik bileşeninden alıyor (com_content) ve bu bileşenin de söylediğiniz tarzda bir özelliği yok maalesef. dediğiniz şekilde olabilmesi için ayrı bir bileşen ve onun modülünü yazmak gereklidir...
Rumuz: GokaLp
GeliÅŸtirici
Kullanıcı avatarı

İleti bebek54 » 11 Ekm 2008

anladım gökalp tşkler
Kıdemli Üyemiz
Kullanıcı avatarı

Kurulum / Genel Sorular