Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Teşekkür ve bir dizi sorun

İleti alicam » 18 May 2008

Öncelikle yüzlerce haber sitesinin aradığı bu mükemmel ötesi modülünüz için teşekkür ediyorum. Sorunlarıma gelince;
Bölüm Adı: Köşe Yazarları
Kategori Adları: Yazar Adları

1. Hangi görünümü seçersem seçeyim Anket modülünün üstünde bir yere yerleştirirsem Anket görünmüyor. Anketin altına getirirsem sorun kalmıyor.

2. Yazı Girişi Balonunu evet yaptığım halde hiç bir yazarda 120 karakterlik giriş bölümü görünmüyor.

3. Daha önce bir yazıya tıkladığımda bulunduğum sayfa olarak örneğin Köşe Yazarları / Asım ZİYA yazarken şimdi Haberler / Güncel / Asım Ziya yazıyor. Her yazar başka bir haber kategorisi altında görünüyor.Mesela bir diğer yazarımız Haberler / Yaşam / Mehmet Diken vs. olarak görünüyor.

4. Yazar resimleri 90x70 boyutu dışında ayarlanmıyor. Modüle ait bütün dosyalara baktım ama resim boyutlarının nasıl ayarlandığını göremedim. En basit yol olarak modülün bütün dosyalarında 70 rakamını aradım ama bulamadım. Muhtemelen oran yazıyordur ama nerede.

Çalışmalarınızda tekrar başarılar diliyorum.
Sevgilerimle.
Rumuz: alicam
Yeni Üyemiz
Durum: Offline
Kullanıcı avatarı

Re: Teşekkür ve bir dizi sorun

İleti ugurum77 » 18 May 2008

[quote=Hasan;112014]Teşekkürler layık olmaya çalışıyoruz elimizden geldiği kadar. Resime gelince qp_stiller/qp_stil1.css dosyası içinde

Kod: Tümünü seç
.qp_yazar_stil1_yazi_icerik img{
    width: 90px;
    height: 70px;
    border: 1px #ccc solid;
    margin: 13px 0px;

}
width&height kısmı 90x70 ayarlandı siz burdan size en uygun olanını yapabilirsiniz.[/quote]
Rumuz: ugurum77
Kıdemsiz Üyemiz
Kullanıcı avatarı

Re: Teşekkür ve bir dizi sorun

İleti GokaLp » 18 May 2008

alicam yazdı:Öncelikle yüzlerce haber sitesinin aradığı bu mükemmel ötesi modülünüz için teşekkür ediyorum. Sorunlarıma gelince;
Bölüm Adı: Köşe Yazarları
Kategori Adları: Yazar Adları

1. Hangi görünümü seçersem seçeyim Anket modülünün üstünde bir yere yerleştirirsem Anket görünmüyor. Anketin altına getirirsem sorun kalmıyor.

2. Yazı Girişi Balonunu evet yaptığım halde hiç bir yazarda 120 karakterlik giriş bölümü görünmüyor.

3. Daha önce bir yazıya tıkladığımda bulunduğum sayfa olarak örneğin Köşe Yazarları / Asım ZİYA yazarken şimdi Haberler / Güncel / Asım Ziya yazıyor. Her yazar başka bir haber kategorisi altında görünüyor.Mesela bir diğer yazarımız Haberler / Yaşam / Mehmet Diken vs. olarak görünüyor.

4. Yazar resimleri 90x70 boyutu dışında ayarlanmıyor. Modüle ait bütün dosyalara baktım ama resim boyutlarının nasıl ayarlandığını göremedim. En basit yol olarak modülün bütün dosyalarında 70 rakamını aradım ama bulamadım. Muhtemelen oran yazıyordur ama nerede.

Çalışmalarınızda tekrar başarılar diliyorum.
Sevgilerimle.

1- Anket modülü görünmüyor derken, neyi kastettiğinizi tam olarak anlayabilmiş değilim. Örnek için bir site adresi verebilirseniz, sorunu daha iyi anlayabiliriz.

2- Yazıyı yazarken intro bölümüne herhangi birşeyler yazıyor musunuz? eğer intro bölümünü boş bırakırsanız, balon içerisinde hiçbirşey göstermeyecektir. sadece ... çıkar...

3- Bu soruyu da bir adres üzerinde görürsek iyi olur. ama pathway ile modülün bir alakası yok...sorunun sizin hatanızdan kaynaklanmış olabileceğini düşünüyorum.

4- uğurum77 arkadaşımız hasan'ın verdiği çözüm yolunu aktarmış zaten :D

Modülle ilgili övgü dolu sözleriniz için biz de size teşekkür ediyoruz.
Rumuz: GokaLp
GeliÅŸtirici
Kullanıcı avatarı

Kurulum / Genel Sorular

Yapimci phpBB © 2009 phpBB Group Style Tasarim Q-Proje