Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

BileÅŸenlerden duyurular ve ayarlara girildiÄŸinde sunucu hata

İleti gultek54 » 26 Oca 2009

merhaba arkadaşlar ben duyurular modulünü 1.5.9 ya kurdum geri uyumluluk açık, kurulumda sorun yaşamadım fakat bileşenlerden duyurular ve ayarlar kısmına girdiğimde iç sunucu hatası vermekte ayrıca bazı kısımlarda türkçe karakter hatası var bu konuda nasıl yardımcı olabilirsiniz? şimdiden teşekkürler
Rumuz: gultek54
Yeni Üyemiz
Durum: Offline
Kullanıcı avatarı

Re: BileÅŸenlerden duyurular ve ayarlara girildiÄŸinde sunucu hata

İleti Erhan » 26 Oca 2009

İç sayfa hatası dediğiniz nedir? Onu biraz açarmısınız..

+ Dil hatasında languages dosyalarındaki UTF8 karakterleri yüklemede veya sonrada bozukluk olmuş olabilir onu languages dosyasini editleyerek giderebilirsiniz.
Rumuz: Erhan
Destek Uzmanı
Kullanıcı avatarı

HTML: İyi
CSS: İyi
PHP: Orta

İleti gultek54 » 26 Oca 2009

bileşenlerden duyurulara ve ayarlara tıkladığımda http 500 iç sunucu hatası alıyorum diğerlerinde problem yok onlara girebiliyorum.
Rumuz: gultek54
Yeni Üyemiz
Kullanıcı avatarı

İleti Erhan » 27 Oca 2009

HTTP 500 İç sayfa hatalarının sebebi genellikle .htaccess veya Apache kaynaklı yaşanır.

PHP üzerinde denenemedim ama hata sayfalarına Explorer üzerinden giriş yaparak bir bakınız. Explorer'de "Araçlar - İnternet Seçenekleri - Gelişmiş - Açıklayıcı hata iletileri göster işaretli olmıcak" bu ayarı uyguladıkdan sonra mevcut hata kodlarını görüp görmeyeceğinizi kontrol ediniz. Ayrıca Apache kaynaklı ise Panelinden (Plesk, CPanel) Hata raporlarını bir inceleyiniz oraya bir log bırakmış olacaktır. .htaccess konusunda ise pek bişey diyemem bir ayarlamaya yaptıysanız ne tür bir ayarlamalar yaptığınızı bilmediğim için.
Rumuz: Erhan
Destek Uzmanı
Kullanıcı avatarı

HTML: İyi
CSS: İyi
PHP: Orta

Kurulum / Genel Sorular

Yapimci phpBB © 2009 phpBB Group Style Tasarim Q-Proje