bebek54 » 23 Åžub 2008
şimdi denedim ben modülü:)fakat bende debug pozisyonu yok olan birkaç modüle denedim fakat sağlıklı çalıştığı yerlerdede bir kaç sorun çıkıyor ortaya bulunduğu modülün arka plan resimlerini almak gibi kimilerindede çalışmıor cgi hatası veriyor left yayınlayım dedim firefoxta sorun yok en altta boylu boyuna yapışıyor ama ie de left modülünün eninde açılıyor sadece.:)olmazs abir modül poziyonu ekliyeyim en alta dedim orada yayınlayayım modül poziyonunu ekledim kontrol ettim varmı yokmu die baktım poziyon var ama sitede modül yayınlayınca poziyonda icraatı yok en altta birtane user29 ekledim modülü yayınladım sadece sağ ve soldaki olan yenile isaretine benzer resimleri çıktı modülün fakat tıklanınca işlem görmedi birde sayfanın en altına yapışmadı normal müller gibi sayfa yenileennce kayboldu ben modülü dreamweaverden eklerken kopyala yapıştır yapıp modül poziyonun adını değiştiriyorum kontrol edilince var gösteriyo ama icraat yok pozisyon eklerken galiba başka seylerde yapmak gerekiyor birbilgin vamrı bu konuda:)