Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir
Forum kuralları
Bu Bölüm J1.0X İçin Geliştirilen Şiirler Bileşen'ine ait. Eğer RC Sürümünü kullanıyor iseniz soru veya sorunlarınızı Lütfen J1.5 için olan bölümde belirtiniz.

Cvp:temam hakkında bir soru

İleti bebek54 » 23 Åžub 2008

Allah razı olsun hasan :)insallah bende güzle çalışır
Rumuz: bebek54
Kıdemli Üyemiz
Durum: Offline
Kullanıcı avatarı

şimdi denedim ben modülü:)fakat bende debug pozisyonu yok olan birkaç modüle denedim fakat sağlıklı çalıştığı yerlerdede bir kaç sorun çıkıyor ortaya bulunduğu modülün arka plan resimlerini almak gibi kimilerindede çalışmıor cgi hatası veriyor left yayınlayım dedim firefoxta sorun yok en altta boylu boyuna yapışıyor ama ie de left modülünün eninde açılıyor sadece.:)olmazs abir modül poziyonu ekliyeyim en alta dedim orada yayınlayayım modül poziyonunu ekledim kontrol ettim varmı yokmu die baktım poziyon var ama sitede modül yayınlayınca poziyonda icraatı yok en altta birtane user29 ekledim modülü yayınladım sadece sağ ve soldaki olan yenile isaretine benzer resimleri çıktı modülün fakat tıklanınca işlem görmedi birde sayfanın en altına yapışmadı normal müller gibi sayfa yenileennce kayboldu ben modülü dreamweaverden eklerken kopyala yapıştır yapıp modül poziyonun adını değiştiriyorum kontrol edilince var gösteriyo ama icraat yok pozisyon eklerken galiba başka seylerde yapmak gerekiyor birbilgin vamrı bu konuda:)
Kıdemli Üyemiz
Kullanıcı avatarı

İleti Hasan » 23 Åžub 2008

ya aslında modül pozisyonu farketmiyo absolute çünkü nerde çalışıyosa orda bırak olmadı en alta </body> 'den önce bi modül pozisyonu ekleyip orayada koyabilirsin tam hatırlamıyorum ama gökalp sanırım bişey unutmuşsun dedi ondan mı aceba.
Quality Joomla! Projects Team
Rumuz: Hasan
GeliÅŸtirici
Kullanıcı avatarı

bilmiyorumki çalıştığı yerde bırakacamda left te felan çalışıyo orda durması olmuyor ie de sorun oluşuyor başka diğerlerinde bulunduğu modülün arkaplan resmii alıyor çok çirkin duruyor:)en altta bir modül ekledim ama modüle işlerlik kazandıramıyorum sadece böyle bir modül var diye gözüküyor okadar yukarda anlattığım gibi yani birde bende mesela user 8 modülü var onun altındada user 5 user 8 de yayınlıyorum ya alttaki user 5 modülünün içeriği gözüküyor:)
Kıdemli Üyemiz
Kullanıcı avatarı

İleti Hasan » 23 Åžub 2008

ya şeyap işte </body> kapanma tagından önce ekle bitane dene bakalım nolcak
GeliÅŸtirici
Kullanıcı avatarı

İleti bebek54 » 24 Åžub 2008

tamam ÅŸimdi bir deniyeyim:)
Kıdemli Üyemiz
Kullanıcı avatarı

İleti GokaLp » 24 Åžub 2008

xml dosyasında param taglarından biri açık kalmıştı hasan...modül ayarlarından parametre girilmiyordu..
Quality Joomla!Projects Team Member
Joomlancer
qproje.com Administrator
Rumuz: GokaLp
GeliÅŸtirici
Kullanıcı avatarı

İleti bebek54 » 24 Åžub 2008

denedim ama olmuyor:( işin tuhaf tarafı natureplazza temasını kendime göre editledim resimleri felan index.php ile hiç oynamadım ama temamın editlenmemiş halinde deneyince oluyor localde deniyorum modül yayınlıyorum bir sorun yok gibi gerçi bu modülü denemedim diğerlerini denedim fakat suan kullandığım haliyle temenın indexine poziyon ekleyince sitenin bütün görüntüsü kayboluyor sadece yazılar gözüküyor. bari çalışan indexi atayım diyorum bu sefer yine aynı hata:) ey toğrağa can veren güzel Allah ım beni niye böyle yarattın:)çözemiyorum bir türlü of of:))
Kıdemli Üyemiz
Kullanıcı avatarı

İleti Hasan » 25 Åžub 2008

bakamıyormuyuz denediğin yere.. aslında bende kurup denemedim deniyim bir onu :)
GeliÅŸtirici
Kullanıcı avatarı

Önceki

Kurulum / Genel Sorular

Yapimci phpBB © 2009 phpBB Group Style Tasarim Q-Proje