Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir
Forum kuralları
Bu Bölüm J1.0X İçin Geliştirilen Şiirler Bileşen'ine ait. Eğer RC Sürümünü kullanıyor iseniz soru veya sorunlarınızı Lütfen J1.5 için olan bölümde belirtiniz.

Åžiirler BileÅŸeni Hatalar

İleti ebadem » 21 Tem 2009

joomla versionu: joomla 1.0.15
bilesen / modul versionu: 1.0.2

demo sayfasi: http://www.Siirgezginleri.Net

kurulum hatasi ıle karsilastiniz mi? hayir
sorun derecesi: kurulum sorunu
problemden once ne yapmistin?

problemi cozmek icin neleri denedin?

mesajinizi yaziniz
arkadaÅŸlar selam

joomla 1.0.15 serisi şiirler bileşeninde türkçe karekter sorunu yaşıyorum. Yorumlar kısmında garip semboller oluşuyor. Ayrıca parağraf yapılamıyor ve şiir kopyalandığında o sanki düz yazı gibi çıkıyor. Ayrıca şiirleri editör yayınlıyor ama yayınlanan şiirde şairler istedikleri düzenlemeyi yapabiliyor ve silebiliyor.. Ben tüm yetkinin sadece editörde olmasını istiyorum bunu nasıl yaparız.

Önemli bir sorun daha var. Siyah temalı sitemde www.Siirgezginleri.Net css ayarlarını nasıl yapabilirim. Çünkü yazı renkleri çok kötü çıkıyor. Yardım ederseniz çok sevinirim.

Rumuz: ebadem
Yeni Üyemiz
Durum: Offline
Kullanıcı avatarı

Re: Åžiirler BileÅŸeni Hatalar

İleti ebadem » 22 Tem 2009

Arkadaşlar forumla ilgilenen var mı? Yoksa yanlış bir şeymi yapıyoruz. Bilgi verirseni sevinirim.
Yeni Üyemiz
Kullanıcı avatarı

İleti airychild » 23 Tem 2009

Şiirler bileşenini hepimiz kullanıyoruz bileşende tr karakter sorunu olmaz. Bu sizin kullandıgınız hosting sunucusundan , temadan veya sitenin dil ayarından kaynaklanabilir bunları kontrol etmenizi tavsiye ediyorum.
Şiirin düz yazı gibi çıkma sorunu bir güvenlik tedbiridir bu sorunu forumda daha önce paylaşmıştı arkadaşlar arama yapmanızı tavsiye ediyorum.

Tüm yetkileri editöre verme konusunda şiirler bileşeni geliştiricisi arkaşlarımız yardımcı olacaktır.

Son sorunun cevabı ise her temada css kodları farkılıklar gösterebilir. Kodlama bilginiz yoksa bu iş zor.

Saygılarımla...
Rumuz: airychild
Kıdemli Üyemiz
Kullanıcı avatarı

İleti Hasan » 24 Tem 2009

En son çıkardığımız güncelleme paketini yüklediniz mi?
Quality Joomla! Projects Team
Rumuz: Hasan
GeliÅŸtirici
Kullanıcı avatarı

İleti ebadem » 27 Tem 2009

Hasan bey selam;

en son çıkardığınız güncelleme paketini yükleyip güncelleyi yaptık fakat css ve türkçe karekter hatası devam ediyor.
Yeni Üyemiz
Kullanıcı avatarı

İleti Hasan » 27 Tem 2009

Selamlar,

Siteyi gezdim dolaştım fakat karakter hatasının nerede olduğunu bulamadım. Eğer tam adres verebilirseniz, inceleyip bir sonuca varalım.
Quality Joomla! Projects Team
Rumuz: Hasan
GeliÅŸtirici
Kullanıcı avatarı

İleti ebadem » 06 Kas 2009

Hasan bey sitemdeki eserlere yorum yazılırken. Örneğin tırnak işareti koyduğumda bu başka bir karekterde çıkıyor. Ayrıca prağraf ve enyerle satır atlama yapamıyorum. Ben de bunun aşılması için arkadaşlara rica ettim. Tırnak işareti vs simgeler kullanmıyorlar. Tekrar siteme bakarsanız çok sevineceğim.
Yeni Üyemiz
Kullanıcı avatarı

Kurulum / Genel Sorular

Yapimci phpBB © 2009 phpBB Group Style Tasarim Q-Proje