unit_long20|
* Güncel Oylar
* 1
* 2
* 3
* 4
* 5
* 6
* 7
* 8
* 9
* 10
Beğeni Derecesi : 5.0 / 5 ( 1 kisi tarafindan oylandi. ) Oyunuz için teşekkürler.
Herhangi bir yazıya oy verdiğimde bu çıkıyor ; sayfayı f5 lediğimde yine oy vermeye devam ediyor ; bu şekilde 1 kez oy veren binlerce oy verebilir ; bu 1.
bu sayfa çıktığında yazıya dönmek için ben kendim geri butonunu kullanmam gerekiyor ve peşinden f5 e bascam ki oyumu göreceğim yazıya ne etki yaptı gibi.. bu da kötü.. bu 2.
Üst kategoriye alt kategoriler açtığımda bu gözükmüyor ; fakat yazılar yazıldığı gözüküyor.. bu da kötü.. bu da 3.
CB yi etkinleştirdik ayarlardan.. fakat avatarlar gözükmüyor ; yorum kısmında ve profil kısmında ( nicke tıkladığında kullanıcı profilini gösteriyor ya bileşen o kısımda ) fakat yazılar kısmınd baktığında yazısının yanında resim gözüküyor.. bu da 4.
Eksiklikleri böyle ; sitenizde görmedim bir paypal bölümü ufakta olsa yardım etmek isterdim çünkü işimi gördü; teşekkür ediyorum.
Var olan eksiklikler giderilirse ve sürüm güncellemeleri daha kolaylaştırılırsa süper olacak diye düşünüyorum ; takip ediyoruz sizleri teşekkürler.
( not , bileşene bir sürüm güncelleme kontrolu eklentisi yaparsanız sevincem )

Ama diğerlerine bir bakın bakalım ; uzun sürmez umarım