Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir
Forum kuralları
Bu Bölüm J1.0X İçin Geliştirilen Şiirler Bileşen'ine ait. Eğer RC Sürümünü kullanıyor iseniz soru veya sorunlarınızı Lütfen J1.5 için olan bölümde belirtiniz.

Şiirler bileşeni gördüğüm hatalar..

İleti iCon » 07 Ekm 2008

unit_long20|

* Güncel Oylar
* 1
* 2
* 3
* 4
* 5
* 6
* 7
* 8
* 9
* 10

Beğeni Derecesi : 5.0 / 5 ( 1 kisi tarafindan oylandi. ) Oyunuz için teşekkürler.

Herhangi bir yazıya oy verdiğimde bu çıkıyor ; sayfayı f5 lediğimde yine oy vermeye devam ediyor ; bu şekilde 1 kez oy veren binlerce oy verebilir ; bu 1.

bu sayfa çıktığında yazıya dönmek için ben kendim geri butonunu kullanmam gerekiyor ve peşinden f5 e bascam ki oyumu göreceğim yazıya ne etki yaptı gibi.. bu da kötü.. bu 2.

Üst kategoriye alt kategoriler açtığımda bu gözükmüyor ; fakat yazılar yazıldığı gözüküyor.. bu da kötü.. bu da 3.

CB yi etkinleştirdik ayarlardan.. fakat avatarlar gözükmüyor ; yorum kısmında ve profil kısmında ( nicke tıkladığında kullanıcı profilini gösteriyor ya bileşen o kısımda ) fakat yazılar kısmınd baktığında yazısının yanında resim gözüküyor.. bu da 4.

Eksiklikleri böyle ; sitenizde görmedim bir paypal bölümü ufakta olsa yardım etmek isterdim çünkü işimi gördü; teşekkür ediyorum.

Var olan eksiklikler giderilirse ve sürüm güncellemeleri daha kolaylaştırılırsa süper olacak diye düşünüyorum ; takip ediyoruz sizleri teşekkürler.

( not , bileşene bir sürüm güncelleme kontrolu eklentisi yaparsanız sevincem )
Rumuz: iCon
Yeni Üyemiz
Durum: Offline
Kullanıcı avatarı

Re: Şiirler bileşeni gördüğüm hatalar..

İleti iCon » 07 Ekm 2008

Ve belirteyim : bu hataları düzeltmek için yapacağınız öneriler varmıdır? Teşekkürler.
Yeni Üyemiz
Kullanıcı avatarı

İleti Hasan » 07 Ekm 2008

Öncelikle hataları belirleyip bildirimde bulunduğunuz için teşekkür ederim. Karşılaşmadığımız için veya gözden kaçtığı için bu hatalarla karşılaşmanız normal. Düzeltme konusunda öneride bulunmak yanlış olur çünkü çözüme erişmek uzun sürebilir sizide yormayalım.

Kısa bir zaman içinde bu hataların denetimi yapılıp yeni bir sürüm yayınlarız. Sürüm kontrolünü yapan bir bölümde yapmamız lazım dediğiniz gibi. Bileşenlerin alt yapılarını neredeyse tamamen değiştiriyoruz sürüm kontrollerinide güncellemeler yaptıkça entegre edeceğiz. Tekrar teşekkürler.
Rumuz: Hasan
GeliÅŸtirici
Kullanıcı avatarı

İleti iCon » 08 Ekm 2008

Ben kendi çapımda, el verdiği ölçüde bir çözüm buldum : oylama olayını iptal ettim :) Ama diğerlerine bir bakın bakalım ; uzun sürmez umarım :)
Yeni Üyemiz
Kullanıcı avatarı

Kurulum / Genel Sorular

Yapimci phpBB © 2009 phpBB Group Style Tasarim Q-Proje