Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir
Forum kuralları
Bu Bölüm J1.0X İçin Geliştirilen Şiirler Bileşen'ine ait. Eğer RC Sürümünü kullanıyor iseniz soru veya sorunlarınızı Lütfen J1.5 için olan bölümde belirtiniz.

Şiir Gönder kayıtlı üyeler için çalışmıyor

İleti guzelleme » 07 Kas 2008

Ben forumdaki benzer Şiir Gönder butonunun işlevini görmediği şeklindeki başlıkları okudum ve gerekli indirmeleri yapıp güncelledim ancak benim sorunum buna rağmen çözülmedi. Şöyle ki adminden herkes kayıt yapabiliri aktif yaptığımda sorun yok şiir gönder'den şiir ekleyip yayınlayabiliyorsun Ancak adminden kayıtlılar ekleyebilri aktif ettiğimde ve giriş yapmadan şiir gönderi tıkladığımda bir uyarı çıkıyor ve şiir ekleyebilmek için giriş ya da kayıt yapılması zorunlu uyarısı geliyor. Burası da normal. Ancak üye girişi yapıyorum yine aynı uyarı tekrarlıyor bir sonraki şiir teksti ekleme kısmına geçmiyor. Ben adminden CB ye uyumu da aktif ettim. Giriş yapmışken kayıt olunu tıkladığımda da zaten giriş yapmışınız diyor ancak şiir ekletmiyor yani o kısır döngüden çıkmıyor.
Rumuz: guzelleme
Yeni Üyemiz
Durum: Offline
Kullanıcı avatarı

Re: Şiir Gönder kayıtlı üyeler için çalışmıyor

İleti Hasan » 08 Kas 2008

hmm joomla sürümünü ve şiirler sürümünü yazarmısın ( son sürüm sanırım ama sen yinede yaz :) )
Quality Joomla! Projects Team
Rumuz: Hasan
GeliÅŸtirici
Kullanıcı avatarı

İleti guzelleme » 08 Kas 2008

Sürümüm Joomla 1.5.7 ve forumda tüm yenilenenleri de yaptım. Buna rağmen sorun çözülmedi.
Yeni Üyemiz
Kullanıcı avatarı

İleti Hasan » 08 Kas 2008

Bu durumda siteyi kontrol edelim bide siirler.html.php ile siirler.php dosyanı eklersen onlarıda incelemeye alalım.
GeliÅŸtirici
Kullanıcı avatarı

İleti guzelleme » 09 Kas 2008

Ben site ile ilgili bilgileri mesajla size yolladım. Php dosyalarını da buraya ekledim ama umraım eklenmiştir
Yeni Üyemiz
Kullanıcı avatarı

Dosyları ziplemediğim için kabul etmemiş. Zipli halini yolluyorum.
Bu iletideki ekleri görmek için gerekli yetkilere sahip değilsiniz.
Yeni Üyemiz
Kullanıcı avatarı

İleti Hasan » 09 Kas 2008

Herşey normal görünüyor, mgroup5041[at]hotmail.com sende ekle problemi birebir çözmeye çalışalım.
GeliÅŸtirici
Kullanıcı avatarı

Bizden kaynaklanan bir hata bu yeni farkettim bir kaç yanlışlık vardı onları düzelttim. Ekteki dosya ile güncellemeni yaparsan sorun düzelicektir.
components.zip
Bu iletideki ekleri görmek için gerekli yetkilere sahip değilsiniz.
GeliÅŸtirici
Kullanıcı avatarı

Hasan bey sorun tamamdır. Elinize sağlık. Demek ki bu işin hakkından geliyorsunuz. Başarılarınızın devamını dilerim. Bu arada eğer email'den bir talebiniz olursa emailinizi ekleyebilirim yine istiyorsanız. Teşekkürler. Bir de Hasan bey daha önceden bu seyret ile siz mi ilgileniyorsunuz. Bu Seyret ile ilgili görünüm de bir türlü olmamıştı. Eğer uygun bir vaktiniz olursa onunla da ilgilenebilir misiniz?
Yeni Üyemiz
Kullanıcı avatarı

Rica ederim. Email bizim ekibinde içinde bulunduğu bir messenger group şeysi :) Eklemek size kalmış eğer acil bir sorununuz olursa biz orada oluruz genelde.

Seyret görünümü ile ilgilenmiyorum daha doğrusu seyretle ilgilenmiyorum Erhan ve Ersan bakıyorlar o konuya ben uzak kalmayı tercih ediyorum ;)
GeliÅŸtirici
Kullanıcı avatarı

Kurulum / Genel Sorular

Yapimci phpBB © 2009 phpBB Group Style Tasarim Q-Proje