Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir
Forum kuralları
Bu Bölüm J1.0X İçin Geliştirilen Şiirler Bileşen'ine ait. Eğer RC Sürümünü kullanıyor iseniz soru veya sorunlarınızı Lütfen J1.5 için olan bölümde belirtiniz.

Åžiir BileÅŸeni

İleti OsmanSOYLU » 08 Nis 2008

Selamın Aleykum.

Joomlaya başlamayı düşünüyorum uzun zamandır şiir portalı yapmaya uğraşırken bu site ile karsılastım hemen bir joomla edindim ve wamp localhost serverinde kurdum biraz joomlanın yönetim panelini kurcaladım ve ön bilgi sahibi olmaya çalıştım ama aklıma takılan bir soru var şiir bileşenini kullanırken görünüm nasıl olur ben istiyorumki sadece şiir bileşeni çalışsın joomlanın diğer bileşenşeri deaktif olsun böyle birsey mümkünmüdür?
Rumuz: OsmanSOYLU
Yeni Üyemiz
Durum: Offline
Kullanıcı avatarı

Cvp:Åžiir BileÅŸeni

İleti GokaLp » 10 Nis 2008

mümkün tabii ki..joomla oldukça esnek bir içerik yönetim sistemidir. istediğiniz gibi düzenleyebilirsiniz. ayrıca biraz php ve html bilginiz varsa şiirler bileşeninde de istediğiniz yönde düzenlemeler yaparak ortaya mükemmel çalışmalar çıkarabilirsiniz.
Quality Joomla!Projects Team Member
Joomlancer
qproje.com Administrator
Rumuz: GokaLp
GeliÅŸtirici
Kullanıcı avatarı

İleti kabatas » 10 Nis 2008

Öncelikle şiirler ve kaybettiklerimiz bileşenleri için teşekkür ediyorum.Her ikisinide siteme ekledim. Ancak şiirler bileşeninde eklenen şiir katogorisine tıklandıpımda şiirler gitmiyor ve şu hatayı veriyor..Catchable fatal error: Object of class stdClass could not be converted to string in /home/kabatas/public_html/components/com_siirler/siirler.php on line 1546
site adresi = http://ayancikagaclikoyu.net/index.php? ... om_siirler
İlgilenirseniz sevinirim...iyi çalışmlar
Rumuz: kabatas
Yeni Üyemiz
Kullanıcı avatarı

İleti Hasan » 10 Nis 2008

kabatas yazan:
Öncelikle şiirler ve kaybettiklerimiz bileşenleri için teşekkür ediyorum.Her ikisinide siteme ekledim. Ancak şiirler bileşeninde eklenen şiir katogorisine tıklandıpımda şiirler gitmiyor ve şu hatayı veriyor..Catchable fatal error: Object of class stdClass could not be converted to string in /home/kabatas/public_html/components/com_siirler/siirler.php on line 1546
site adresi = http://ayancikagaclikoyu.net/index.php? ... om_siirler
İlgilenirseniz sevinirim...iyi çalışmlar

Eserler bölümünü gezdim ama öyle bir hata ile karşılaşmadım.
Quality Joomla! Projects Team
Rumuz: Hasan
GeliÅŸtirici
Kullanıcı avatarı

İleti kabatas » 11 Nis 2008

Hasan bey öncelikle sizlere çok teşekkür ediyorum..gerçekten harika bileşenler yapmışsınız..ben bu bileşenlerin tamamını sitemde kullanacağım..emeğinize ve bilginize sağlık ..
ben buraya belirttiğim hata ile ilgili biraz açıklama yapayım..bir katogori altında oluşturulan katogorilerde sorun çıkarıyor..mesela şiirler ana katogorisi altına kahramanlık şiirleri alt katogori oluşturduğumuzda ve buraya tıklandığında belirttiğim hatayı veriyor.bende alt katogoriyi kaldırdım ve sadece ana katogoriler oluşturarak tüm eserleri ana katogorilerde toplamayı düşündüm..şu anda alt katagori olmadığı için siz bu hatayı göremediniz..
ayrıca sizden bir ricam olacak..ben kaybettiklerimiz bileşenini biraz daha genişletmek istedim..ve doğum ölüm tarihleri altına baba adı, ana adı ve çocukları bölümlerinide aklemek istiyorum ama bunu bir türlü beceremedim..eğer yardımcı olursanız sevinirim..emekleriniz için tekrar teşekkür ediyorum..sizden cevap bekliyorum..kendinize iyi bakın..
Yeni Üyemiz
Kullanıcı avatarı

İleti Hasan » 11 Nis 2008

teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Şiirlerdeki dediğiniz hata ile karşılaşmadım ama alt kategori ekleyip kendi bilgisayarımda denerim eğer hata varsa çözeriz inşallah.

Kaybettiklerimiz içinde elimizden geleni yaparız elbet sanırım anlaşıldığı gibi cevapların gecikmesi vs. şu günlerde yoğun bir tempoya girdik az kaldı bizde rahatlıcaz ondan sonra her konuda zaten tekrar yardım edicez.
GeliÅŸtirici
Kullanıcı avatarı

Sizi anlıyorum..tabiki bu kadar güzel eserler için zamanınız olmuyordur..sizi meşgul ettiğim için kusura bakmayınız..ben şu anda şiirler katogorisi altına kahramanlık şiirleri alt katogorisi ekledim..ve ayın hatayı veriyor..siteye girip şiirler katogorisine tıklanırsa şimdi görülecektir.. Üstte A e B harflerine dikkat ediniz..ikiside aktif görünüyor..teşekkür ederim
Yeni Üyemiz
Kullanıcı avatarı

kaldırdınız heralde yine göremedim :S
GeliÅŸtirici
Kullanıcı avatarı

tamam aynı sorunu gördüm şimdi çözüm şu şekilde.

components/siirler.php

dosyasını açıp 1546. satırdaki

Kod: Tümünü seç
if (trim($siir_ad)) {

olanı

Kod: Tümünü seç
if ($siir_ad) {

ile değiştirin sorun çözülecektir. trim()'den kaynaklanıyor.;)
GeliÅŸtirici
Kullanıcı avatarı

Evet dediğiniz gibi yaptım ve sorun çözüldü..Çok çok teşekkür ediyorum..Gerçekten çok harika bir bileşen..bunu çok şeyde kullanmak istiyorum..sağolun var olun..artık sitenizin abonesiyim..herşey için teşekkürler..ara sıra rahatsız edersem kusuruma bakmayınız....hatta eğer prensip kararı almamışsanız ve sakıncası yoksa sizden bazı özel bilgiler almak için msn adresimi veriyorum..cemalyildiz57@hotmail.com iyi çalışmalar
Yeni Üyemiz
Kullanıcı avatarı

bizim için sakıncası yok tabi bilgi@qproje.com'u Messenger kullanıyorsanız eklerseniz destek online olduğunda görüşebiliriz.
GeliÅŸtirici
Kullanıcı avatarı

Adresi ekledim..teşekkür ediyorum..iyi çalışmalar..
Yeni Üyemiz
Kullanıcı avatarı

teşekkürler.
GeliÅŸtirici
Kullanıcı avatarı

İleti ekremyilmaz » 13 Nis 2008

aleyküm selam. ( selama karşılık vermek farz. bu sebeple günler sonra bile olsa bu selama karşılık vermeliydim.
"HAYAT NAMAZLA HAYATTIR.NAMAZSIZ HAYAT, ANLAMSIZ HAYATTIR."
( http://www.birekremyilmaz.com )
Rumuz: ekremyilmaz
Kıdemli Üyemiz
Kullanıcı avatarı

Kurulum / Genel Sorular

Yapimci phpBB © 2009 phpBB Group Style Tasarim Q-Proje