Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir
Forum kuralları
Bu Bölüm J1.0X İçin Geliştirilen Şiirler Bileşen'ine ait. Eğer RC Sürümünü kullanıyor iseniz soru veya sorunlarınızı Lütfen J1.5 için olan bölümde belirtiniz.

Eklenen Şiir Düz Yazı Şeklinde

İleti chifo » 09 Mar 2009

joomla versionu: joomla 1.5.9
bilesen / modul versionu: v1.2rc1

demo sayfasi: http://www.Kankito.Com/siirler.Html

kurulum hatasi ıle karsilastiniz mi? evet
sorun derecesi: yeni kullanici
problemden once ne yapmistin?

problemi cozmek icin neleri denedin?

mesajinizi yaziniz
şiir bileşenini kurdum birkaç problemle karşılaştım admin.Siirler.Html.Php 24. Satırda problem vardı zaten çözümünü vermişsiniz.Test kategorisinin ismini aşk şiirleri olarak değiştirdiğimde admin.Siirler.Php 840. Satırda hata verdi ve karakterler bozuk çıktı.Bu problemi sadece kategorilerde verdi.Diğerlerine girilebiliyordu.Bileşeni kaldırıp tekrar kurdum turkish.Php dosyasının karakter kodunu utf8 yaptım sorun düzeldi.Fakat şimdide eklenen şiirde cümleler alt alta değil düz yazı şeklinde çıkoyor

http://www.Kankito.Com/siirler-62.Html?Sid=3 bu linkten kontrol edebilirsiniz
Rumuz: chifo
Yeni Üyemiz
Durum: Offline
Kullanıcı avatarı

Re: Eklenen Şiir Düz Yazı Şeklinde

İleti Hasan » 10 Mar 2009

Bileşende herhangi bir değişiklik yapmadan önce böyle şiir metninin düz çıkıp çıkmadığını kontrol ettinizmiydi ? Yoksa yaptığınız düzeltmelerden sonramı böyle çıkmaya başladı?
Quality Joomla! Projects Team
Rumuz: Hasan
GeliÅŸtirici
Kullanıcı avatarı

İleti chifo » 10 Mar 2009

S.A kusura bakmayın bu ay siteyle pek ilgilenemediğim için şimdi gördüm ben bileşende herhangi bir değişiklik yapmadım değişiklik denebilirse turkish.Php ye utf8 özelliği verdim ve zaten turkish.Utf8.Php diye dil dosyası var onunla aynı oldu sadece başkada birşey yapmadım ayrıca bu şiir bileşeninde dil dosyaları var ama dil ayarları php dosyalarından birindemi var yoksa bileşenin ayarlar kısmında varda benmi bulamadım.Değişikliklerden önce pek deneme imkanım olamazdı çünkü ilk kurulum probleminde siirler.Html.Php 24. Satırda hata vardı bileşen çalışmıyordu daha sonrada kategori oluşturduğumda hata verdi kategori oluşturmadan denemek bildiğiniz gibi mümkün değil onun için tek denemem problemler hallolduktan sonra oldu en sonda bu hata tabiki...
Yeni Üyemiz
Kullanıcı avatarı

İleti Hasan » 13 Mar 2009

Eğer sitenizin adresini ve bana sitenize erişebileceğim (tam yönetim) bilgileri özel mesaj olarak atabilirseniz bende birebir deneyebilirim.
GeliÅŸtirici
Kullanıcı avatarı

İleti chifo » 13 Mar 2009

Ozel mesaj olarak gerekli bilgileri gönderdim arkadasim bilesen bazi eksik ve hatalar disinda cok guzel eger bu bilesenle video mp3 bilesenlerinden birini birlestirebilirsen harika bisey olur muzik ve sarki sozu bileseni olarak kullanilabilir joomla icin en cik aranan turlerden biri zaten ama bahsettigime benzer bisey henuz yok yaparsan ilk olur
Yeni Üyemiz
Kullanıcı avatarı

İleti Hasan » 14 Mar 2009

Özel mesajda sorun oldu sanırım kontrol edermisin.
GeliÅŸtirici
Kullanıcı avatarı

İleti chifo » 14 Mar 2009

hasan yazdı:özel mesajda sorun oldu sanırım kontrol edermisin.

hasan kardeş bilgileri tekrar gönderdim özeline
Yeni Üyemiz
Kullanıcı avatarı

Kurulum / Genel Sorular

Yapimci phpBB © 2009 phpBB Group Style Tasarim Q-Proje