Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir
Forum kuralları
Bu Bölüm J1.0X İçin Geliştirilen Şiirler Bileşen'ine ait. Eğer RC Sürümünü kullanıyor iseniz soru veya sorunlarınızı Lütfen J1.5 için olan bölümde belirtiniz.

dreamweaver ile tema editleme ile ilgili

İleti bebek54 » 22 Åžub 2008

dreamweaver ile temamı editlemeye çalıştım yeni modül pozisyonları ekledim mainbody nin yerini felan değiştirdim modül pozisyonlarını önizlemede yani siteadı/indekphp?tp=3 yaptığımda sorunsuz gösteriyor main bodyi eklediğim modülü main bodyde yazılar felan çıkıyo ama siteye girdimmi haberlere tıklıyorum mainbody yok ortada gökalp senin birkaç forum msjlarını gördüm:) sen daha alakadarsın galiba bu konuyla bir yardımcı olsan birde buradan kaç haftadır uğraştığım modüllerin arka lanına tasarladığım resimleri koyma işinide dreamweaverle daha kolay yapmam mümkünmü css dosyasını dreamweaver atsam :)nasıl olurki kafam karmankarışık oldu:)
Rumuz: bebek54
Kıdemli Üyemiz
Durum: Offline
Kullanıcı avatarı

Cvp:dreamweaver ile tema editleme ile ilgili

İleti Hasan » 22 Åžub 2008

tp=1 yapmadan yani direk index.php olarak baktığın zaman mainbody görünüyormu?
Quality Joomla! Projects Team
Rumuz: Hasan
GeliÅŸtirici
Kullanıcı avatarı

İleti GokaLp » 23 Åžub 2008

mainbody olayını anlayamadım pek...site adresi verirsen daha kolay anlaşabiliriz sanırım.

css'ye yeni suffix tanımlamak için de dreamweaver kullanabilirsin tabiiki...
Quality Joomla!Projects Team Member
Joomlancer
qproje.com Administrator
Rumuz: GokaLp
GeliÅŸtirici
Kullanıcı avatarı

İleti bebek54 » 23 Åžub 2008

tp yapınca mainbody gözüküyor ama direk girdinmi siteye neye tıklarsan tıkla mainbody yok link verecektim ama suan onları değiştirdim olmuyor diye:(söyle fakat boş bir index sayfasını en baştan mainbodyi felan ekliyeyim dedim gayet güzel çalışıyor.temamda editleme yapınca
sadece modül pozisyonlarına bakarken var olduğunu gösteriyor ama sitede bir fonksiyonu yok editlerken galiba başka seylerede dikkat etmek gerekiyor.
Kıdemli Üyemiz
Kullanıcı avatarı

İleti Hasan » 23 Åžub 2008

mainbody olupda görünmemesi biraz garip css içinde hidden olarak yapılmışsa göstermez yada başka bişey :)
GeliÅŸtirici
Kullanıcı avatarı

İleti bebek54 » 24 Åžub 2008

banada tuhaf geldi:)üstelik modül pozisyonlarında tüm mesela flaş haberleri felanda gözteriyo:) modül poisyonunu yanlış ekleidm desem copy paste yaıp adını değiştiriyorum sadece copy yapmadanda denedim ama aynı şey:)neyse ben biraz daha kurcalayım elbet biyerde denk gelir:)tskler
Kıdemli Üyemiz
Kullanıcı avatarı

İleti GokaLp » 24 Åžub 2008

index.php'yi ver bakalım bir..herhangi bir modül pozisyonu için if kullanıp mainbody'yi de o if'in içine yazmış olabilirsin diye düşünüyorum...ilk aklıma gelen bu..
Quality Joomla!Projects Team Member
Joomlancer
qproje.com Administrator
Rumuz: GokaLp
GeliÅŸtirici
Kullanıcı avatarı

İleti bebek54 » 24 Åžub 2008

gökhan ben dreamw. da joomla eklentisini kullanarak modül eklemeye çalışıyordum olmuyordu kendim kodlar arasından bu modülün çalıştığı pozisyonu kodlarını kopyaladım bir altına ekledim aynısından çalıştı ama o modülün arkaplan resmini alıyodu butonlar onuda kodlar içinde div felan filan xtdmenu yazıyordu onu silip başka bir isim yazdım düzeldi umarım ynalış birşey deildir.ama suanki sorunlarım ben bu modüle isteiğim seyleri nasıl ekliyecem birde bu yine mesela user8de yayınlıyorum bu modülü altındada user 5 pozisyonu var. user5te bulunan seçme üyeler modülünü gösteriyo üye girişi yapınca birde snein dediğin şu hata ve son olarak yayınladığım modülde bir boşluk oluşturdu orada gözükmüyor fakat oradada varmış gibi bir boşluk çıktı www.tatlisey.com belki anlatamamış olabilirim görürseniz daha iyi olur galiba:)
Kıdemli Üyemiz
Kullanıcı avatarı

İleti Hasan » 25 Åžub 2008

ben bi sorun göremedim ki bölümlerde gayet normal çalışıyo mainbody olmasa calişmazdıki :) istersen problemleri tek tek çözerek gidelim ki hepsini birden söyleyince anlaşılmaz hale geliyo :ohmy:
GeliÅŸtirici
Kullanıcı avatarı

İleti bebek54 » 25 Åžub 2008

hım gece biraz uğraştımda modülleir nasıl yayınlayacağımı buldum hasan kp_panel.php den modül poziyonlarını istediğim sekilde değiştirdim olmayan poziyonlarda yayınladım modülleri bu konuyu aştım şimdi bu modüle tıkladığımızda menu açılıyorya giriş ziyaretçiler içinde kaydolun felan yazıları çıkıyor ama bir kişiye denettim üye menüsünü bulamadı modül açılmadan üye girşinin onun üstünde olması mümkünmü yani o yenile işaretleri gibi görünürde olması.jtürkiyedede böyleydi yanlış hatırlamıyorsam.:)
Kıdemli Üyemiz
Kullanıcı avatarı

yani misafirlerde o alanı açınca görünsün üye girişi yapın yazısı çıkmasın mı diyosun?
GeliÅŸtirici
Kullanıcı avatarı

yok yok cb login varya oda varda olsun ama yenile işaretleri gibi görünürdü olsun olsun yani o paneli açmak zorunda kalmasın ziyaretçi yine açılınca kaydolun felan yazıları kalabilir fakat cb login modülü görünürde olursa orada üyeler için daha kolay olur ve daha güzel duru sanırım bende o modülü site içinde yayınlamak zorunda kalmam
Kıdemli Üyemiz
Kullanıcı avatarı

yukarda resimde örnek gözüküyo hasan:)
Kıdemli Üyemiz
Kullanıcı avatarı

ya zaten o normalde görünürdeki modül pozisyonu vardı orda dur bak ben kullandığım sitenin adresini verimde bak.

Örnek Adres
GeliÅŸtirici
Kullanıcı avatarı

alalalah bende nie çıkmadı:( ben yok o ya yayınladığım modul pozisyonundan kaynaklanıyor desem hiç çalışmazdı ozaman deilmi :(
Kıdemli Üyemiz
Kullanıcı avatarı

Sonraki

Kurulum / Genel Sorular

Yapimci phpBB © 2009 phpBB Group Style Tasarim Q-Proje