merhaba şiirler bileşenini istek: fıkralar-şiirler-hikayeler-bloglar- olarak kullanıyorum şiirler ve fıkralarve hikayeler önemli deil ama bloglarda resimde gösterebilsin istiyorum üyeler illaki yüklemeleride gerekmiyor mesela [.url]bağlantı linki[/url.] şeklinde başka bir siteden resim çekip gösterebilsinler bununla ilgili altta küçük bir açıklama yapmak yeterli olur üyeler için birincisi bu mümkünmü çokmu uğraş gerektirir.
hata1:kendi açtığım bir üyelikten mesela hikayelere hikaye ekliyorum değişitirip yine kendi açtığım bir üyelikle giriş yapıp yorum yazmaya çalıştığımda kendi ekleidğiniz bloğa cevap yazamazsınız linki çıkıyor.
hata2: tam olarak hatamı bilmiyorum ama ben cb kullanıyorum ve mesela şiirlere giridğimde üye deilsem üye olun die atta link çıkıyor fakat bu cb nin gerçek kayıt bölümüne deilde joomlanın kendi kısa kayıt formuna gidiyor.
hata3:Şiirleri yazdığımda bunları alt alta sıralamıyor şiir olarak yazdığımı düzyazı gibi hepsini yanyana yerleştiriyor.aslında bakarsanız eski temamda aynı bileşeni kurdum orda hata vermemişti ama yeni temamda böyle birşeyçıktı ortaya
uzun yazdığım için kusura bakmayın ama:)anca anlatabildim:)