Şiir bileşeni güzel çalışo fakat şiir başlıklarında sorun var sanırım herhangi bi şiire tıklıyorum yanlış şiirin başlığını gösteriyo aynı sorun sizin şiir bileşenindede var.. şimdiden tşkler..
Kardeş senin sitede sorun varmı yorum yapamam çünkü bir örnek vermemişsin ama bu sitede ben öyle bir hatayı görmedim hatta şimdi yine test ettim kendi sitemdede kullanıyorum hangi şiire tıklarsam o şiir geliyor.
bence sen bu hatayı aldığın şiirleri linki verirsen daha iyi olur
Sonsuza uyarın çin teşekkür ederim bende şimdi farkediyorum haklısın farklı şiir başlığını alıyor en kısa zamanda düzelticem onu gerekli dosyayı sanada atarım ok ;)
Yok ben iyice yaşlandım yada yanlş yere bakıyorum Allahını seven şu hatanın resmini çeksin doğru sunu ve yanlış linki alan kısmın ekran görüntüsünü alıp versin burada kafayı yemek üzereyim bend neden göremiyorum :(
sizin yüzünüzden göz doktorundan randevü alacam :laugh: :laugh:
MadWeb : herhangi bi şiire tıkla ve şiirin ismiyle windows internet explorer yazan yerdeki yazıyla aynı mı (: hepsinde olmayabilir..
tamam şimdi oldu title dediğinizde nedense sayfanın başlığına bakmak aklıma gelmedi :) ben şiirin içeriğinde girildiğindeki şiirin başlığı ile liste halindeki başlığı farklı gibi düşündüm haliylen bir yanlış göremem yanlış anlar ve yanlış yere bakarsam :) :) :) :) :)