Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir
Forum kuralları
Bu Bölüm J1.0X İçin Geliştirilen Şiirler Bileşen'ine ait. Eğer RC Sürümünü kullanıyor iseniz soru veya sorunlarınızı Lütfen J1.5 için olan bölümde belirtiniz.

Ayar dosyası yazılamaz.

İleti ekremyilmaz » 19 Haz 2008

şiir bileşeninden elde edilen hikaye ve mektup bi,leşenelrini ayarlardan düzeltmeye çalışırken ayar dosyası yazılamaz uyarısını aldım. önceleri değiştirirken sorun yaşanmıyordu. az önce mektup bileşeninide bir iki değişiklik yaptım( en çok beğenilen mektup sayısı, son mektup sayısı gibi...) kaydet dedikten sonra daha önce "evet" diye seçtiğim tüm ayarlar "hayır" a dönüştü ve sitenin ilgili sayfasında da
Warning: Division by zero in /home/birezcom/public_html/site/components/com_mektup/mektup.php on line 915
uyarısını aldım. hiç bir dıosyaya karışmadım ama bu sorunla karşılaşmak beni şşaırttı .
Rumuz: ekremyilmaz
Kıdemli Üyemiz
Durum: Offline
Kullanıcı avatarı

Re: Ayar dosyası yazılamaz.

İleti Hasan » 20 Haz 2008

ayar.mektup.php içindeki değerler durmuyo sanırım. zipli dosyadan alıp ayar.mektup.php dosyasını tekrar siteye atın hocam birde chmod ayarını verin yazılamaz demesin.
Rumuz: Hasan
GeliÅŸtirici
Kullanıcı avatarı

İleti ekremyilmaz » 21 Haz 2008

hasanım, dediğini yaptım. ftp yoluyla com_mektup klasörüne ayar.mektup.php dosyasını attım. ancak değişen bir şey yok.
Kıdemli Üyemiz
Kullanıcı avatarı

İleti Hasan » 22 Haz 2008

ivision by zero in /home/birezcom/public_html/site/components/com_mektup/mektup.php

bu hatadamı gitmedi hocam?
GeliÅŸtirici
Kullanıcı avatarı

İleti ekremyilmaz » 22 Haz 2008

hayır malesef.
Kıdemli Üyemiz
Kullanıcı avatarı

İleti Hasan » 22 Haz 2008

ozaman yanlış yere atmışsın hocam ayar dosyasını administrator/com_mektup/ altına atman gerekiyor
GeliÅŸtirici
Kullanıcı avatarı

Kurulum / Genel Sorular

Yapimci phpBB © 2009 phpBB Group Style Tasarim Q-Proje