Kaybettiklerimiz Bileşenini kurdum. Kurulum sırasında;
Notice: Undefined variable: mosConfig_lang in /home/kiraz/public_html/administrator/components/com_kaybettiklerimiz/install.kaybettiklerimiz.php on line 20
Notice: Constant _KB_SIL already defined in /home/kiraz/public_html/components/com_kaybettiklerimiz/languages/turkish.php on line 150
Notice: Constant _KB_ARAMA already defined in /home/kiraz/public_html/components/com_kaybettiklerimiz/languages/turkish.php on line 196
hatasını verdi. Bu şekilde kuruluma devam ettim. Daha sonra bileşeni yayınladıktan sonrada kaybettiklerimiz diye oluşturduğum yerden tıklayıncada ;
Notice: Undefined index: kb_resim in /home/kiraz/public_html/components/com_kaybettiklerimiz/kaybettiklerimiz.php on line 29
Notice: Undefined index: kb_resim in /home/kiraz/public_html/components/com_kaybettiklerimiz/kaybettiklerimiz.php on line 30
Notice: Constant _KB_SIL already defined in /home/kiraz/public_html/components/com_kaybettiklerimiz/languages/turkish.php on line 150
Notice: Constant _KB_ARAMA already defined in /home/kiraz/public_html/components/com_kaybettiklerimiz/languages/turkish.php on line 196
hatasını veriyor. Bileşen mantık olarak harika. hazırlyanalara teşekkür ediyorum . Köyümün sitesi için çok faydalı olacak. Tabi sorunu giderebilirsek.