hasan bey kardeşim bende personel bileşenini kurdum herşey çok güzel..tekrar elinize bilginize sağlık..site üyelerimiz personel eklerken resim yüklenmiyor.ben admin panelden yüklediğim zaman yükleniyor ama üyelerimizin site üzerinden yüklediği ( bende denedim) zaman resim yüklenmiyor. resim alanına tıkaldığım zaman şu hata geliyor..
Not Found
The requested URL /components/com_qpersonel/oresim/32710482.jpg was not found on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
--------------------------------------------------------------------------------
Apache/2.2.8 (Unix) mod_ssl/2.2.8 OpenSSL/0.9.7a mod_auth_passthrough/2.1 mod_bwlimited/1.4 FrontPage/5.0.2.2635 Server at ayancikagaclikoyu.net Port 80
Acilen yardımcı olursanız sevinirim..ayarlar herkes ekleyebilir bölümünde Registered Yani üyeler işaretli..sizden çok acil cevap bekliyorum..sitede devlet memurlarımız bölümünde şu an bu problem görülüyor..iyi çalışmalr..link aşağıdadır..
http://ayancikagaclikoyu.net/index.php? ... =3&katid=5