Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Qpersonel yeni veri eklenemiyor: Veritabanında hata

İleti tilkitasi » 28 Kas 2008

Qpersonel'e 100'ü aşkın veri ekledikten sonra, yeni veri ekleyemiyorum. Bir hata ekranı çıkıyor ancak sadece uyarı üçgeni içeriyor, açıklayıcı bir yazı falan yok. Veritabanında tabloları kontol için sorgulama yaptığımda aşağıdaki sonuç hatası veriliyor:

`jos_qpersonel` tablosunun indeksleri ile ilgili sorunlar
The indexes PRIMARY and id seem to be equal and one of them could possibly be removed.

Ayrıca mevcut verilere resim ekleyemiyorum, tekrar yukarıdaki hatayı alıyorum.
Yardımcı olmanız ümit eder, şimdiden teşekkürler...

Joomla: 1.5.8
Qpersonel J1.5
Rumuz: tilkitasi
Yeni Üyemiz
Durum: Offline
Kullanıcı avatarı

Re: Qpersonel yeni veri eklenemiyor: Veritabanında hata

İleti Hasan » 29 Kas 2008

Bu hata ile daha önce hiç karşılaşmadım belkide herhangi bir kısıtlamadan dolayı böyle bir uyarı vermiş olabilir. Eğer sizin için sakıncası yoksa eklediğiniz verilerin .sql olarak sıkıştırıp gönderebilirseniz kendi localimde aynı veriyi yükleyip sizdeki gibi bir hata alacakmıyım onu kontrol edeyim. Çözüme ulaşırsam zaten sizde çözüme ulaşmış olcaksınız.
Quality Joomla! Projects Team
Rumuz: Hasan
GeliÅŸtirici
Kullanıcı avatarı

İleti tilkitasi » 29 Kas 2008

Hasan bey, veritabanindaki sorunu halletim, ancak verilere resim ekleyemiyorum. Umarim bilesendeki ayarlarla bu sorun cozulur. Resim klasorlerinin tumunu 777 cmod ayari verdim, ancak sorun hala yasanmaktadir.
Yardimlarinizi beklerim.
Iyi calismalar...
Rumuz: tilkitasi
Yeni Üyemiz
Kullanıcı avatarı

İleti Hasan » 30 Kas 2008

QPersonelde daha önce resim yüklemeyle ilgili hiç sorun yaşadığımızı hatırlamıyorum. Eğer resim dizinleri ile veya resim yükleme ayarları ile oynama yapmadıysanız sorunsuz yüklemesi lazım. Hala resim yüklenmiyorsa sorunu sunucuda aramak lazım. Bileşende böyle bir sorun yaşamış olsaydık eğer daha önce bu soruna çözüm bulmuş olurduk. Siz yine denemelerini yapın başarısız olursanız bu konuda gerekli incelemeleri yapacağımızdan emin olabilirsiniz.
Quality Joomla! Projects Team
Rumuz: Hasan
GeliÅŸtirici
Kullanıcı avatarı

Kurulum / Genel Sorular

Yapimci phpBB © 2009 phpBB Group Style Tasarim Q-Proje