Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Q Personel Göç Sorunsalı

İleti jalapela2 » 17 Nis 2009

joomla versionu: joomla 1.5.9
bilesen / modul versionu: lutfen bilesen surumunu yaziniz

kurulum hatasi ıle karsilastiniz mi? hayir
sorun derecesi: yeni kullanici
problemden once ne yapmistin?

problemi cozmek icin neleri denedin?

mesajinizi yaziniz
selamlar,
eski sitemde (joomla 1.0.X) qpersonel bilesenini çok güzel kullanıyordum.Siteye yeni bir boyut getirmek için joomla 1.5.10 yeni bir kurulum yaptım.Göç sorunsuz gerçekleşti. Fakat qpersonel dosyalarım yok.Şimdi ben yeni siteye qpersonelin 1.5 uyumlu versiyonunu yükledim.Eski sitemden kayıtlarımı nasıl çekebilirim?

İlginize ve emeğinize teşekkürler.
Rumuz: jalapela2
Yeni Üyemiz
Durum: Offline
Kullanıcı avatarı

Re: Q Personel Göç Sorunsalı

İleti asali » 18 Nis 2009

Merhaba sn jalapela2 sorunuza cevap vermek isterdim ancak sorun hakkında hiçbir fikrem yok. Benim joomla proje ekibi arkadaşlara bir önerim olacak haddim olmayarak. Sn. Jalapela2 üyemizin açtığı topiği gördüğümde acaba yeni bir bileşenmi çıkmış sorusu geldi aklıma. İçeriği görünce öyle olmadığını anladım.

İlçelerden beldelerden kısacası doğum büyüdüye yerden gidip çeşitli illere yerleşenler hakkında bilgileri içeren bir bileşen yapabilirmisiniz. Ayrıca yapılmış örneği varsa paşlaşmanızı rica ederiyorum.

Teşekkür ederim. Kolay gelsin.
Rumuz: asali
Kıdemsiz Üyemiz
Kullanıcı avatarı

İleti Ersan » 19 Nis 2009

göç yapmak için söyle bir yol onerebilirim phpmyadminden eski joomla database inden qpersonel tabloalrını al yeni joomla (1.5) databasindeki qpersonel tabloalrını silip elindekileri yukle o kadar
Rumuz: Ersan
Uzman
Kullanıcı avatarı

HTML: Orta
CSS: Orta
PHP: Başlangıç

İleti asali » 24 Nis 2009

Ersan ilgin için teşekkür ederim ancak söylediklerini anlamak için veritabanı bilgisi olması lazım, yapabilmek içinde bileşen modul yazabilmek lazım sanırım. Bildiğim bir şey varki bunları benim bilmediğim. :)
Rumuz: asali
Kıdemsiz Üyemiz
Kullanıcı avatarı

Kurulum / Genel Sorular

Yapimci phpBB © 2009 phpBB Group Style Tasarim Q-Proje