Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Q-Personel BileÅŸeninde Resim Ekleme Sorunu

İleti kabatas » 13 Nis 2008

hasan bey kardeşim bende personel bileşenini kurdum herşey çok güzel..tekrar elinize bilginize sağlık..site üyelerimiz personel eklerken resim yüklenmiyor.ben admin panelden yüklediğim zaman yükleniyor ama üyelerimizin site üzerinden yüklediği ( bende denedim) zaman resim yüklenmiyor. resim alanına tıkaldığım zaman şu hata geliyor..
Not Found
The requested URL /components/com_qpersonel/oresim/32710482.jpg was not found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

--------------------------------------------------------------------------------

Apache/2.2.8 (Unix) mod_ssl/2.2.8 OpenSSL/0.9.7a mod_auth_passthrough/2.1 mod_bwlimited/1.4 FrontPage/5.0.2.2635 Server at ayancikagaclikoyu.net Port 80
Acilen yardımcı olursanız sevinirim..ayarlar herkes ekleyebilir bölümünde Registered Yani üyeler işaretli..sizden çok acil cevap bekliyorum..sitede devlet memurlarımız bölümünde şu an bu problem görülüyor..iyi çalışmalar..link aşağıdadır..Çok acil yardım istiyorum..teşekkürler http://ayancikagaclikoyu.net/index.php? ... =3&katid=5
Rumuz: kabatas
Yeni Üyemiz
Durum: Offline
Kullanıcı avatarı

Cvp:Q-Personel BileÅŸeninde Resim Ekleme Sorunu

İleti Hasan » 13 Nis 2008

Klasör izinlerini kontrol ettinizmi denedim hertürlü registered olarakda public fronted olarakda sorunsuz yükledi.
Quality Joomla! Projects Team
Rumuz: Hasan
GeliÅŸtirici
Kullanıcı avatarı

İleti kabatas » 13 Nis 2008

Hasan bey teşekür ediyorum..o dediklerinizi buraya yazmadan önce denemiş fakat yine olmamıştı.Resim yüklendi görünmesine rağmen resim oresim ve kresim klasörü içindede görünmüyordu.Sizden ceavp gecikince bileşeni kadldırdım ve aynı bileşeni MJ TÜRKİYE sitesinden indirdim ve kurdum..şuanda hiç bir problem görünmüyor.Bende bu işten bişey anlamadım doğrusu:):) muhtemelen sizin sitedeki bileşende bir küçük problem olabilir diye düşünüyorum..ilginize teşekkür ediyorum..gerçekten harika işler yapıyorsunuz..görüşmek dileğiyle..selamlar..
Yeni Üyemiz
Kullanıcı avatarı

İleti Hasan » 14 Nis 2008

pek zannetmiyorum ama yine download kısmındakini kurar denerim, belkide seninkisi anlık bir sorundu yada dizinlerle alakalı bilemeyis artık geçti :)
GeliÅŸtirici
Kullanıcı avatarı

İleti kabatas » 15 Nis 2008

Hasan bey kardeşim, size bir konuyu iletmek istiyorum. q-personel bileşenini köyün soyağacı şeklinde yapmayı tasarladım. bunun için çokta uygun olduğunu düşündüm. Köyün Nüfusu> hatipoğulları sülalesi>ahmet>mehmet>hasan vb. alt katagorileri oluşturdum. diyelim ki eklediğim ilk kişi ahmet.daha sonra onun tüm çocuklarını yükledim.ancak ben yüklediğim kişilere ulaşamıyorum. eğer kişiyi köyün nüfusu altına gönderirsem çıkıyor ama alt katagorilere kişi eklediğim zaman ilgili kişiye ulaşamıyorum.bu katagoride kişi eklenmemiştir diyor. Bunun bir ayarı varmıdır.Yoksa oluşturulan alt katagorilere ulaşılamıyormu. Bu bileşeni bir soyağacı olarak düzenlemek için ne yapmamız lazım. joomla için bu bileşeni geliştirip bir soyağacı bileşeni oluşturmayı düşünürmüsünüz.veya başka bir soyağacı bileşeni çalışmanız varmı. bunlar olmuyorsa benim köy sitesi için düşündüğüm bildiğiniz bir bileşen varmı.( bizi fazla uğraştırmayacak..zira ileri boyutta bilgiye sahip değilim.)bu soy ağacı bileşenine aşırı derecede ihtiyacım var.yardımcı olursanız sevinirim.iyi çalışmalar diliyor sizden cevap bekliyorum.
http://ayancikagaclikoyu.net/index.php? ... _qpersonel
Yeni Üyemiz
Kullanıcı avatarı

Re: Q-personel BileÅŸeninde Resim Ekleme Sorunu

İleti sukruak » 26 Arl 2009

Merhabalar

bende q personeli sorunsuzca kurdum ve kullanıyorum fakat personel oluştururken resim ekleyemiyorum.Resim eklenirken her hangi bir hata almıyorum

ama sayfasyı görüntülediğimde resim görünmüyor.

Acil bir konu yardımcı olursanız sevinirim.
Rumuz: sukruak
Yeni Üyemiz
Kullanıcı avatarı

Re: Q-Personel BileÅŸeninde Resim Ekleme Sorunu

İleti Hasan » 11 Oca 2010

@sukruak, klasör izinlerinizi kontrol edebilir misiniz? Genelde izinlerin verilmemesinden dolayı bu resim yükleme problemi yaşanıyor.

@kabatas, istediğiniz tarzda bir bileşen var mı gerçekten bilgim yok ama qpersonel ile yapacaksanız sorunların giderilmesi için elimden geleni yaparım.
GeliÅŸtirici
Kullanıcı avatarı

Kurulum / Genel Sorular

Yapimci phpBB © 2009 phpBB Group Style Tasarim Q-Proje