Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

personel bileşeni hakkında

İleti oguz » 14 Eyl 2008

prsonel bilesenine izin leri verdiğim halde onyuzden eklenen resimnler cıkmıyor acaba neden

components/com_qpersonel burdaki dosyalrın izinlerini 777 yaptım
administrator/components/com_qpersonel buırdakilerinde izinlerini 777 yaptım ama yine resim eklenmiyor ön yuzden acaba neden yardımlarınızı bekliyorum baska nereye izin vermemiz gerekiyor selamlar ;)
Rumuz: oguz
Usta Üyemiz
Durum: Offline
Kullanıcı avatarı

Re: personel bileşeni hakkında

İleti oguz » 15 Eyl 2008

bekliyorum arkadsalar hala yapamadım acaba nedendir
Usta Üyemiz
Kullanıcı avatarı

İleti Erhan » 16 Eyl 2008

ön üz resimleri derken kategorilerde göstermek istediğin resimler galiba. Bileşen aslında bu resimleri images/stories dosyasından çeker bileşen içerisine yüklenmesine gerek yok ön yüz resimlerinin.
Rumuz: Erhan
Destek Uzmanı
Kullanıcı avatarı

HTML: İyi
CSS: İyi
PHP: Orta

İleti oguz » 16 Eyl 2008

yok anlatmak istediğim ön yüzden personel ekleniyor ama personel resmi cıkmıyor yani resim gözükmüyor admin panelinden yukleniyor orada bir sorun yok uyelerinde eklemesini istiyorum ama onyuzden personel eklerken ekleniyor fakat resim cıkmıyor
Usta Üyemiz
Kullanıcı avatarı

İleti Erhan » 16 Eyl 2008

hı anladım. Bileşen içerisinde yani "components/com_qpersonel" dosyası içerisinde "kresim" adında bir dosya varmı varsa ise bunun chmod ayarlarını bi düzenleyin yoksa bu isimde bileşen zaten otomatik oluşturması gerekiyor. Oluşturmadıysa Joomla CHmod yetkilerinde bir sıkıntı vardır. Siz şuan kendiniz "kresim" isminde dosya oluşturup o şekilde tekrar bi deneyin
Destek Uzmanı
Kullanıcı avatarı

İleti oguz » 16 Eyl 2008

evet kresim adında bir klasor var izinleride 777 amahala yukleyemiyorum baska nerede hata var anlamadım sagolasın
Usta Üyemiz
Kullanıcı avatarı

İleti GokaLp » 16 Eyl 2008

bileşen ayarlarında resimlerin yollarını ayarlayabiliyorsunuz. yönetim panelinden yani. onları bir kontrol edin
Rumuz: GokaLp
GeliÅŸtirici
Kullanıcı avatarı

İleti Hasan » 17 Eyl 2008

Eğer admin panelinden ekleniyor ön saydafan eklenmiyorsa ozaman kodlamada bir yerde hata yapmışız. Yeni sürüme güncellediniz mi?
Rumuz: Hasan
GeliÅŸtirici
Kullanıcı avatarı

İleti oguz » 17 Eyl 2008

GokaLp yazdı:bileşen ayarlarında resimlerin yollarını ayarlayabiliyorsunuz. yönetim panelinden yani. onları bir kontrol edin

kendim bitane orjinal resim ve küçük resim klasoru olusturdum izinleri 777 yaptım yine olmadı hata denetim klasorundeki dosyaları ftpden attım yine olmadı bakalım bastan kuracam insallh olur ama butun eklediklerim gitcek ama olsun yeterki yapabileyim sagolasınız arkadaslar temadan ;) yapabilirmi
Usta Üyemiz
Kullanıcı avatarı

İleti oguz » 18 Eyl 2008

yeniden kurdum yine olmadı arkadaslar
Usta Üyemiz
Kullanıcı avatarı

İleti Erhan » 18 Eyl 2008

ilginç. ya bana nedense hostla alaklı bir problemde olabileceği gibi geliyor ama yinede denemelere devam :)

Küçük Resim Oluşturucu : bölümünde GD2 olarakmı ayarlı durumda sende ? Ayrıca Reşim İşleme bölümündeki ayarların nasıl sırayla yazabilirmisin. Bileşen üzerinde genel ayarlarında resim ile alakalı bizde dahil hiç bir sorun oluştuğunu görmedik veya bizlere iletilmedi hiç.

+ bileşeni kullandığın sitenin adresini gönderinde bide göz ile durumu tamda anlayalım :)
Destek Uzmanı
Kullanıcı avatarı

İleti oguz » 18 Eyl 2008

önceden ben bu sorunu yazmıstım size ondan sonra baya bi ilgilenmedim sizin yeni sürümleri beklemiştim ama onlardada aynı hata vardı neyse aynı sorun kaybetteklerimizdede vardı onuun izinleri 777 yaptım ve oldu.ama bunda her nedense bir turlu olmadı şehitler bileşeni kurdum eger onda olsaydı dil dosyasını degiştirecektim ondada izinleri verdiğm halde olmadı. kutuphanelerden hepsinide denedimadmin panelinden gd2 kutuphanesi ve gdkutuphanesini yaptım ve birde ktuphane secmedim yani yok sectim ondada olmadı
Usta Üyemiz
Kullanıcı avatarı

İleti oguz » 18 Eyl 2008

resim ayarları üzerinde nasıl geldiyse oyle hiç değiştirmedim
Usta Üyemiz
Kullanıcı avatarı

İleti Erhan » 18 Eyl 2008

Diğer bileşen zaten ya Qpersonel yada Şiirler bileşenin alt yapısını kullanmakta bu bileşenlerde oluturulma yani. Bileşeni kullandığınız adresi yazmamışsınız örnek olarak bi bakmak isterim sayfa üzerinden. Dediğim gibi bu tür problem ne bizde nede başka hiç kimsede yaşandığını duymadık ama bu olmayacak değil tabi :) Ayrıca QPersonelde hangi sürümü kullanıyorsunuz şuan RC sürümünümü yüklediniz 1.0 mı kullanımda ?
Destek Uzmanı
Kullanıcı avatarı

İleti oguz » 18 Eyl 2008

site burası www.havullubeylik.com buyrun birde siz deneyin
Usta Üyemiz