Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Personal Bilesenini Ekledikten Sonra Büyük Bir Hata

İleti Sabila » 12 Mar 2009

joomla versionu: joomla 1.0.15
bilesen / modul versionu: bilesen

demo sayfasi: http://in%20/var/www/virtual/duyguseli.Biz/htdocs/administrator/includes/menubar.Html.Php%20on%20line%20372

kurulum hatasi ıle karsilastiniz mi? evet
sorun derecesi: kurulum sorunu
problemden once ne yapmistin?
sorun yoktu

problemi cozmek icin neleri denedin?
8 saattan beri bu personal bilesenin dosyalarini ariyorum bulduklarimi cikardim ama halan bu hata düzelmedi

mesajinizi yaziniz
:qp_icon7: :qp_icon7: personal bilesnin vermis oldugu hatadan dolayi

in /var/www/virtual/duyguseli.Biz/htdocs/administrator/includes/menubar.Html.Php on line 372

sitede bilesen ekle kaldir yeri acilmiyor lütfen yardimci olun....
Rumuz: Sabila
Yeni Üyemiz
Durum: Offline
Kullanıcı avatarı

Re: Personal Bilesenini Ekledikten Sonra Büyük Bir Hata

İleti Hasan » 13 Mar 2009

Bunun personel bileşeninden kaynaklandığını zannetmiyorum ki dosyalarda farklı yerlerde hata vermişler. Bunun haricinde yüklediğiniz veya kodlarını değiştirdiğiniz birşey olmuş olabilir mi? Hiç olmadı orjinal joomla dosyasından menubar.html.php dosyasını tekrardan sitenize yükleyip deneyin.
Quality Joomla! Projects Team
Rumuz: Hasan
GeliÅŸtirici
Kullanıcı avatarı

Re: Personal Bilesenini Ekledikten Sonra Büyük Bir Hata

İleti Sabila » 13 Mar 2009

bilginiz icin öncelikle tesekkür ediyorum ben qprojeden mesela siirler yazilar kaybettiklerimiz hikayeler gibi bilesenleri ekledim ve bu bilesenleri bizlere sundugunuz icinde cok tesekkür ederim gercekten güzel basarili bilesenler emeklerinize saglik;yalniz bu personal bilesinini daha önceki versiyonunu eklemistim onda sorun yoktu siir sitesinde kimse kullanmadigi icin kaldirmistim ve sitenizde yeni versiyonu bir deneyim dedim ama gercekten hata üzerine hata verdi birde yazarlar modülünde cok hata oldu sonucta bugün cok sükür ftpden qpersonal bilesnin klasörünü buldum ve sildim sitedeki hatada düzeldi.....
Rumuz: Sabila
Yeni Üyemiz
Kullanıcı avatarı

Kurulum / Genel Sorular

Yapimci phpBB © 2009 phpBB Group Style Tasarim Q-Proje