Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Joomla 1.5 için Q-Personel

İleti altuntas78 » 22 AÄŸu 2008

Başlık kulağa ne kadar hoş geliyor değilmi. Bir çoğumuzun özellikle devlet kurumları için vazgeçilmez bir bileşen. Sırf bu bileşen için joomla 1.5 yerine 1.0 yükledim.

Fakat yeni çıkan bileşen ve modüller genelde 1.5 uyumlu oluyor. O yüzden Q-Proje ekibinden q-personel'in joomla 1.5 uyumlu olan versiyonunu beklediğimizi buradan kendilerine iletelim.

Aynı zamanda da türünün tek örneği olduğunu bildiğimiz q-personel gibi güzel bir bileşen yaptıkları için kendilerine bir kez daha teşekkürlerimi iletiyorum. Saygılarımla.
Rumuz: altuntas78
Yeni Üyemiz
Durum: Offline
Kullanıcı avatarı

Re: Joomla 1.5 için Q-Personel

İleti Hasan » 23 AÄŸu 2008

1.5x legacy modda çalışabilir şekilde ayarlanması için çalışmalara başladım. Fakat bileşenin kolay değiştirilebilirliği kaybolucak.
Rumuz: Hasan
GeliÅŸtirici
Kullanıcı avatarı

Re: Joomla 1.5 İçin Q-personel

İleti yergoas » 05 Ekm 2009

Arkadaşım 1.5 için q-personeli yükledim çalışyo kayıt giriyorum ama bunu sitede nasıl göstereceğimi bilmiyorum. Beni bu konuda bilgilendirir misiniz.Teşekkürler
Rumuz: yergoas
Yeni Üyemiz
Kullanıcı avatarı

İleti ihsaniye » 20 Arl 2009

Q-personeli 1.5'da çalıştıramıyorum geri uyumluluk desteğini aktif yaptığımda diğer eklentilerim çalışmıyo 1.5 yaptığımda qpersonel çalışmıyo nasıl başardınız 1.5'da çalıştırmayı
Rumuz: ihsaniye
Yeni Üyemiz
Kullanıcı avatarı

Re: Joomla 1.5 için Q-Personel

İleti Hasan » 11 Oca 2010

Legacy modu etkin yaparsanız çalışır. Eğer çalışmıyor ise aldığınız hatayı yazarsanız çözüm arayalım.
Quality Joomla! Projects Team
Rumuz: Hasan
GeliÅŸtirici
Kullanıcı avatarı

İleti focak » 23 Mar 2010

Q-personeli 1.5'da çalıştıramıyorum. Sorun yok ama yenı uye giremiyorum. ( demo sayafanizdada yenı / ekle tusu buttonu yok..) bu sorunu nasil cozebilirim?

Simdiden tesekkurler,
fo
Rumuz: focak
Yeni Üyemiz
Kullanıcı avatarı

Kurulum / Genel Sorular

Yapimci phpBB © 2009 phpBB Group Style Tasarim Q-Proje