Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bir yardım :)

İleti Kurt_kortles » 06 Åžub 2009

Kendim iki gündür Qpersonel araştırma uyumlu ekini(plugin) oluşturmak için uğraştım ettim didindim ve sonunda çok başarılı bir sistem çıktı ortaya. Qpersoneli kendim biyografi sayfasına çevirdim. Böylece müzik sitem için çok yararlı bir bileşen olmuş oldu. Fakat tek sorunum şu yorumlar bölümü oraya Jomcomment'i nasıl entegre edebileceğimi bulabilmiş değilim :S

Ritmix.org site adresim bu eğer bir öneriniz olursa çok mutlu olurum. Çözüm olursa hele hele çok ayrı bir mutluluk olur benim için :) Şu anda sitemin yapım aşamasında olduğundan dolayı vaktim bol bol var fakat bu işleri çabucak bitirip siteme özgü Üyelere ait bir kontrol paneliyle, yöneticilere ait bir yönetim panelini bitirmem gerekiyor. Bu yüzden en iyisi bu sorunumu sizlerle paylaşmak diye düşündüm.
Rumuz: Kurt_kortles
Yeni Üyemiz
Durum: Offline
Kullanıcı avatarı

Re: Bir yardım :)

İleti Ersan » 06 Åžub 2009

sadece fikir atıyorum ortaya... seyrette jomcommenti kullanıyor dosyalarına bakarsan belki bir fikir edinebilirsin... söz ettiğin ozellık qpersonelin gelecek versiyonları ıcın düşünlebilir not aldım :)
Rumuz: Ersan
Uzman
Kullanıcı avatarı

HTML: Orta
CSS: Orta
PHP: Başlangıç

Re: Bir yardım :)

İleti Kurt_kortles » 06 Åžub 2009

Ersan yazdı:sadece fikir atıyorum ortaya... seyrette jomcommenti kullanıyor dosyalarına bakarsan belki bir fikir edinebilirsin... söz ettiğin ozellık qpersonelin gelecek versiyonları ıcın düşünlebilir not aldım :)

Eğer bulabilirsem bir çözümünü sizlerle paylaşırım tabi ki de :) Ama dediğinize bir bakınacağım şu anda wiki.azrul.com adresinden 3. part bileşenlerle ilgili entegre nasıl yapılabileceği anlatılmış fakat orada ki kodlar hiç bir işime yaramaz benim aslında uğraşsam Jom Commenti çevirdiğim hale rahatça sokabilirim fakat baya bir zaman kaybı olur benim için aslında biyografi sayfası için illa daha yorum yapılması da pek umrumda değil ama yinede araştırıyorum sonuçta Topluluk ön planda olduğu için uğraşmak gerekiyor bu tip işlerle :D
Rumuz: Kurt_kortles
Yeni Üyemiz
Kullanıcı avatarı

Kurulum / Genel Sorular

Yapimci phpBB © 2009 phpBB Group Style Tasarim Q-Proje