onada baktım kesinlikle oda çok güzel olmuş , elinize sağlık her ne kadar tamamlanmamış bile olsa görünen köy uzakta değildir lafına da bence tam uyuyor.
onada baktım kesinlikle oda çok güzel olmuş , elinize sağlık her ne kadar tamamlanmamış bile olsa görünen köy uzakta değildir lafına da bence tam uyuyor.if ( !$access->canEdit && !( $access->canEditOwn && $row->created_by == $my->id ) ) {
return;
}
if ( $row->created_by != $my->id ) {
return;
}

, bişi daha sorsam ayıp mı etmiş olurum acaba
nerden yeni yazı ekleyecek bu yazarlar , daha doğrusu nasıl ekleyecekler.Bununda bir çözümü var mı acaba. ?
saygılarımla.benimjoomla yazdı:ekip olarak düşünmek derlemek toparlamak. emek . herpsi . herpsi için teşekkürleri ellerinize sağlık diyorum. ve bir not da eklemek istiyorum. indirme linkini kontrol edermisiniz. anasayfaya yönlendiriyor.. indirmiyor dosya eklentisini .saygılarımla.
| Bilgi Paylaşmakla Büyür. Quality Joomla! Projects Team <=> İnformation Sharing Grow |
Caner yazdı:
indirme konusunda kontrol ettim fakat bir problem göremedim.
peder yazdı:Slm yazarlar modülünüz çokgüzel tek eksik var oda
dikdörtgen şeklindeki SİYAH rengi değiştirmek istiyorum.
Bunu nasıl yaparım yardımcı olurmusunuz
birde joomla son versiyonda kullanabilirmiyim
benimjoomla yazdı:birinci sayfadaki url bu :
http://www.qproje.com/docman/moduller/q ... tails.html
senin verdiÄŸin adres :
http://www.qproje.com/tr/dosyalar/modul ... /ozet.html
caner senin adresin çalışıyor fakat anasayfadaki çalışmıyor.ben indirdim .fakat diğer arkadaşlar sıkıntı çekmesin dedim. kolay gelsin
| Bilgi Paylaşmakla Büyür. Quality Joomla! Projects Team <=> İnformation Sharing Grow |

benimjoomla yazdı:NOT:resimdeki site başka sitedir.
merhaba. ben bu qprojenin bu yazarında bi mantığını anlayamadım..temamda çok bununla uğraştım fakat yapamadım.
örneğin kendi temamda user1 re modülü ekledim yazar konusuna tıklayınca user2 de konu gösterilsin bunu nasıl yaparım..yazar ismine tıkladığım zaman sadece temanın orta bölümünde (user2) de olmasını istiyorum nasıl düzenleyebilirim bunu ?
TEŞEKKÜR EDERİM ŞİMDİDEN.