Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir
Tarafımızdan hazırlanan ve geliştirilen kaybettiklerimiz bileşeni için destek bölümümüz.

Evlenenler Bişeni Veya Modülü

İleti relub » 29 Nis 2009

joomla versionu: joomla 1.0.15
bilesen / modul versionu: lutfen bilesen surumunu yaziniz

kurulum hatasi ıle karsilastiniz mi? hayir
sorun derecesi: yeni kullanici
problemden once ne yapmistin?

problemi cozmek icin neleri denedin?

mesajinizi yaziniz
merhaba qproje yönetimi

yardımlarınız ve destekleriniz için çok teşekkür ederim. Çok yardımcı oldunuz. Çok şeyler öğreniyorum sizlerden.

Sizlerden ricam ve temennim acaba evlenenler bileşeni veya modülü varmı. Kaybettiklerimiz bileşinine benzer veya daha iyi bir bileşeni. Varsa ekleyebilirmisiniz.

Yoksa nasıl böyle bişey mümkün mü olabilir mi.

Yardımlarınız için şimdidenteşekkür ederim...
Rumuz: relub
Yeni Üyemiz
Durum: Offline
Kullanıcı avatarı

Re: Evlenenler Bişeni Veya Modülü

İleti Ersan » 01 May 2009

Öncelikle joomla sürümünüzü acilen yükseltmenizi tavsiye ederim joomla 1.6 ya gecilecek bu gunlerde 1.0.15 e destek tamamen kalktı. Şayet kaybettiklerimiz bileşeni işinizi görüyorsa ve sitenizde bu bileşeni kullanmıyorsanız dil dosyasında biraz değişik ile istediğinz sonucu alabilirsiniz. Eğer kaybettiklerimiz bileşenini kullanıyorsanız forumumuzun arama bölümünü kullanarak bileşen kopyalama diye aratarak anlatımlara bakın ve deneyin böylece kodların içine bir nebze girmiş olursunuz. Ben bu işi yapamam diyorsanız buraya yazın onada boş bir zamanımızda bakalım :) ancak şunu unutmayın başarılı olmak istiyorsanız işin içine girmelisiniz.

Saygılarımla...
Rumuz: Ersan
Uzman
Kullanıcı avatarı

HTML: Orta
CSS: Orta
PHP: Başlangıç

Re: Evlenenler Bişeni Veya Modülü

İleti relub » 02 May 2009

Sevgili ersan

yazdıklarında haklısın fakat kodları değiştirecek kadar usta değilim ve yapamıyorum. Eger evlenenler bileşini yapıp bizimle paylaşırsan çok sevinirim.

Saygılarımla
Rumuz: relub
Yeni Üyemiz
Kullanıcı avatarı

Kaybettiklerimiz BileÅŸeni

Yapimci phpBB © 2009 phpBB Group Style Tasarim Q-Proje