Merhabalar, süürm yükselttim ve joomla 1,5 yükledim. Ancak daha önceki süürmde (1,x) kullandığım soru-cevap, videlar, mektup, blog(yazı) bileşenleri başarıyla kuurlmasına rağmen sitede işletemiyorum yani olmuyor. Sizden 1,5 şiirler bileşeninin bu saydığım bileşenlere nasıl dönüştüreceğim ile ilgili yardım isteyecektim. Ya da bunu yapacaka rkadaşımdan istiyorum. Bana çok lazım bu bileşenler.
Sağol hasanım biliyorum bu sitede üstelik ücretsiz yaptığınız hizmetleri unutamam. Unutan da en büyük vefasızlığı yapmış demektir. Peki başka bilen bunu yapacak biirleri var mı varsa beni onlara yönlendirirsen sevinirim.
Çok teşekkür ederim tam bir aydır bekliyordum. Bilmemek ne kötü bir şeymiş. Allah senden razı olsun. En büyük isteklerden biriydi bu bileşen.
Ne yalan söylimm bu site muhteşem içeriklerle dopdolu yhaa. Videolar süpper bir bileşenn. Ancak sizden ricaam son videolar modülü ya ne olursunuzz. Ha bi de soru-cevap bileşenini de 1,5 e uyarlarmısınız ekrem hoca siz ya da sonsuza çok ihtiyacım varr
Sonnsuza allah ne muradın varsa versin. Mecbur değislin yapmaya ama yaptın çok teşekkürler yaa. Yüüzm yok istemiye ancak soru cevap bileşenii de yapsan isterken yüüzm kızardı inan ama qprojeden başka bu bileşenbiryerde yok
Ya bişi diyycem nolursunuzz bu videolar olsun sorucevap olsun hikayeler mektup vs olsun tam çalışır şekilde yapaamzmıısnız, sorun yaşadım tam olmuyor bir türlü lütfenn el atın bu sorunaa yaa. Sitemde soerucevap wardıı herkes bekliyooo hasan ya da sonsuza allah rızası için ya da birileri yapsın ücretle yollasın bize
Aylardır ben de senin gibiyim çılgın, yapacak bir iki kişi var; o projeyi üretenler. Onları da anlamak gerek. En iyi hasan yapardı ama malum hayat şartlarıyla uğraşıyor.