rica ederim hasan aslında geliştirmek için daha sayabilecegim bi kaç cumle daha var ben kısaca yenı surumde olması gereklerı belirteyim sizlere
1.)şiir başlıkları uzun oldugunda"..." ile başlıgın devamının oldugunun gösterilmesi
2.)kullancılar herhangibir kategorıye giripte şiir gönder butonuna tıkladıklarında otomatik olarak o kategorinin seçili şekilde olmasıda güzel olur diye düşünüyorum.
3.)admin paneline şiirleri sıralama geliştirilebilir mesela a dan z ye veya tıklamaya göre veya puana göre yoruma göre gibi bölelikle daha sevilen şiirler kategorıde en ustte yer alır.
4.)admin panelıne CB bileşenini kullan gibi bir menu eklenerek web masterlerın illaki CB bileşenini kullanmaları gerekmez. NOT(CB bileşeni deaktif edildiginde kullanıcı profılı olmayacak şekilde ayarlanmalı yani sag taraf kesınlıkle olmayıp sadece şiir ve gönderenın ısmı yazmalı) aktif edildiginde şuankı surum gibi olmalı.
5.)bolumler menusu olusturup aynı zmanda bolumler kategorılere ayırma yapılabılır
neden? diye soracak olursanız
kendımden ornek vereyım mesela ben flashlı (.swf) li şiirler koymak istiyorum siteme aynı zamanda normal elle yazılmıs şiirlerinde yer almasını ıstıyorum fakat burda sadece kategorıler şeklinde oldugu için mesela sitemde kategorıler sevgi aşk guru ısyan vb şeklinde
mesela benım flashlı aşk kategorısınde yer alması gerekn bır flash şiirim varsa bunuda aynı yere atmak zorunda kalıyorum
en azından bunun için bolumlerın altına kategorıler olusturulmalı dıe dusunuyorum.
ha sadece kategorılerle ugrasacak kullancılar sadece bir bolum olusturup onun içersindeki kategorılerle işini gorebılır.
yeni surumu heyecanla beklliyorum teÅŸekkurler