Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Usta şairler bölümü

İleti ogztbkskn » 25 Kas 2008

Herkes kendi şiirini gönderebiliyor oysa usta şairlerin şiirlerinin de gönderilmesi gerekir. Kullanıcı usta şairlerin isimlerini seçip şiirlerini gönderebilmeli. Örneğin Ahmet Haşim'in O Belde isimli şiiri gönderilecek. Şair listesinden Ahmet Haşimi seçebilmeliyiz. Şair olarak da bizim değil Ahmet Haşim'in ismi görünmeli. Tıpkı bu sitenin kullandığı bileşende olduğu gibi: http://www.edebyahu.com/siir-oner
http://www.edebyahu.com/siirler
Rumuz: ogztbkskn
Yeni Üyemiz
Durum: Offline
Kullanıcı avatarı

Re: Usta şairler bölümü

İleti Hasan » 27 Kas 2008

Bunun için bileşenin alt yapısını değiştirmek gerekiyor. Üyelerin şairliğine göre ayarlandığı için ayrıca bir şair ismi için bütün bileşen değişmek durumunda.
Quality Joomla! Projects Team
Rumuz: Hasan
GeliÅŸtirici
Kullanıcı avatarı

İleti ogztbkskn » 27 Kas 2008

en azından şair ismi otamatik değilde manuel girilemez mi?
Rumuz: ogztbkskn
Yeni Üyemiz
Kullanıcı avatarı

İleti Hasan » 28 Kas 2008

Yeni özelliklerde öyle olucak zaten şair ismi girilirken database'den ajax ile daha önce şairlerin isimleri çekilip farklı isimlerde şair ismi girdilerini önlemek gibide önlemlerimiz olucak.
GeliÅŸtirici
Kullanıcı avatarı

İleti donquixote » 14 Oca 2009

Aslında bir kaç zekice düzenleme ile bu sorun giderilebilir, ki ben çözdüm sanırım. Mesela bileşeni editleyerek şair yerine "ekleyen" yazdım ve her şaire bir kategori açtım. Mesela Ustalar diye bir kategori açtım ve onun altına bir alt kategori, mesela ahmed arif. bu şekilde şiir ahmed arif in kategorisinde gösteriliyor, ve önceden sair yazan yerde şimdi siiri ekleyen yazıyor. bu şekilde şiirin şairi ben olmuyorum, sadece ekleyen oluyorum.
Rumuz: donquixote
Yeni Üyemiz
Kullanıcı avatarı

İleti Hasan » 14 Oca 2009

Eğer yapmak istedikten sonra yapılamayacak birşey yok. Aslında şiirler bileşeninin bu kadar estetik olacağını düşünmemiştim ama bir eline nesi var iki elin sesi var demişler. Farklı fikirlerde araya girinde güzel şeyler çıkıyor.
GeliÅŸtirici
Kullanıcı avatarı

İstek ve Öneriler

Yapimci phpBB © 2009 phpBB Group Style Tasarim Q-Proje