Dikiliekin.com şiir sitesinde kullanıcılar şiirlerinde düzeltme yaptığı zaman şiir ikinci bir kayıt olarak giriyor ve şair adı "misafir" oluyor. Bir yerlerde hata mı yapıyorum...
Senin belirlediğin hata dışında bir kaç tanede ben farkettim düzelttim. Dosyaları ekliyorum mevcut dosyalar üzerine güncellersen sorun düzelir.
com_siirler-bugfix.zip
Bu iletideki ekleri görmek için gerekli yetkilere sahip değilsiniz.
Hocam bu bugfix.zip donwload alnındaki joomla 1.0.x uyumlu bileşende yapıldımı? Sorunun o v101 de devam ettiğini farkettim bu sorunu manuel nasıl gidebiliriz anlatabilir misin yada v1.0.1 i güncelleyebiilirmisin. Ayrıca joomsef li sitedeki hiç bir şekilde düzenleme yapamama sorununun çözümünü nasıl yapacağız saygılarımla...
Hayır bugfix 1.0.1 içinde yapılmamış sanırım ben indirip denedim ama yok gökalp hocam.Şiir tekrarlandı ayrıca joomsefli sitede şiir hiç bir şekilde düzenlenmiyor bu sorunlar hala devam ediyor. Saygılarımla...
O sorunu daha sonra çözeriz arkadaşlar şuan kendimizi toparlamaya çalışıyoruz acil olanları giderip en kısa sürede eskisi gibi aktif olmamız gerekiyor. Zaten bazı şeylerden canımız sıkıldı açıkcası bundan sonraki planlarımız çok çok değişecek gibi görünüyor.