Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Şair Kullanıcı Yerine Gerçek Şair

İleti Maziden_biri » 15 Oca 2008

Merhaba. Öncelikle bu güzel bileşen için çok teşekkür ederim. Hayırlı olsun.

Ben bu bileşeni sitemde şarkı sözleri için kullanacağım. Şimdi şarkı eklenildiğinde şair seçin bölümünde üyelerin isimleri var. Bunun yerine gerçek şairler olması daha anlam ifade eder. Bu konuda yardımınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
Rumuz: Maziden_biri
Yeni Üyemiz
Durum: Offline
Kullanıcı avatarı

Cvp:Şair Kullanıcı Yerine Gerçek Şair

İleti kaufh » 15 Oca 2008

Her Şaire veya Şarkıcıya ayrı kullanıcı hesabı aç :laugh: ben öyle yaptım çokta zor olmuyor.. sadece bi fikir, kolay gelsin;)
Rumuz: kaufh
Kıdemsiz Üyemiz
Kullanıcı avatarı

Teşekkür ederim ama bu istediğim cevap değildi.
Yeni Üyemiz
Kullanıcı avatarı

İleti Hasan » 15 Oca 2008

Maziden_biri yazan:
Merhaba. Öncelikle bu güzel bileşen için çok teşekkür ederim. Hayırlı olsun.

Ben bu bileşeni sitemde şarkı sözleri için kullanacağım. Şimdi şarkı eklenildiğinde şair seçin bölümünde üyelerin isimleri var. Bunun yerine gerçek şairler olması daha anlam ifade eder. Bu konuda yardımınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Merhaba, aslında ilk yaparken bu şekilde yapılmadığı için şimdi onu normale çevirmek bazı problemler çıkarabilir.

Şöyle olabilir ama sitenizdeki şarkı sözlerini sadece kendiniz eklicekseniz liste alanını yazı kutusu haline getirirsiniz. Listelemede bir problem vermez ama şair bilgisi gibi gösterilecek olan alanlarda sorun yaratır.

Normal çalışma şekli şöyle;
Şiiri yazan kişinin id'si ekleyen alanına yazılır o id'ye görede users tablosundan kullanici adı v.s bilgiler alınır sizin yapmak istediğiniz bu rakam yerine harf olacağı için problem çıkaracaktır.

Bir sonraki sürümde bu tarz birşeyi seçenekli olarak yapmayı düşünüyorum ama henüz olabilir yada olmaz diye hesap yapmadım. Seçenek ile Şairler ekleyen olsun yada Şairi kullanıcı belirlesin olsa şiirler tablosunda 2 alan olup seçeneğe göre kullanılabilirliğini denemek lazım aslında ;)
Quality Joomla! Projects Team
Rumuz: Hasan
GeliÅŸtirici
Kullanıcı avatarı

Anladım Hasan kardeş. Aslında şu da olabilir diye düşünüyorum. Kategori adı yerine şair adı eklenir, şiiri ekleyen yerine de kullanıcı adı olabilir. Bir de öyle deneyeceğim inşallah.
Yeni Üyemiz
Kullanıcı avatarı

İleti Hasan » 15 Oca 2008

evet dediğin gibi olabilir ama bunlara sadece senin hükmetmen lazım yada diğer türlü girilen isimleri kategori olarak eklenmesi lazım
Quality Joomla! Projects Team
Rumuz: Hasan
GeliÅŸtirici
Kullanıcı avatarı

Re: Şair Kullanıcı Yerine Gerçek Şair

İleti isalp » 18 Arl 2008

Hasan Bey,
Teşekkür ediyorum öncelikle eklentiler için.
Şairler modülndeki eksiklik kullacıları şair olarak kabul etmesi. Dilerim ilk fırsatta düzenleme yaparsın.
Attila İlhan'dan bir şiir ekledim diyelim, onu şair olarak eklemeli ve onun hakkında bilgi vermeli ziyaretçiye.
Rumuz: isalp
Yeni Üyemiz
Kullanıcı avatarı

İstek ve Öneriler

Yapimci phpBB © 2009 phpBB Group Style Tasarim Q-Proje