Maziden_biri yazan:
Merhaba. Öncelikle bu güzel bileşen için çok teşekkür ederim. Hayırlı olsun.
Ben bu bileşeni sitemde şarkı sözleri için kullanacağım. Şimdi şarkı eklenildiğinde şair seçin bölümünde üyelerin isimleri var. Bunun yerine gerçek şairler olması daha anlam ifade eder. Bu konuda yardımınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
Merhaba, aslında ilk yaparken bu şekilde yapılmadığı için şimdi onu normale çevirmek bazı problemler çıkarabilir.
Şöyle olabilir ama sitenizdeki şarkı sözlerini sadece kendiniz eklicekseniz liste alanını yazı kutusu haline getirirsiniz. Listelemede bir problem vermez ama şair bilgisi gibi gösterilecek olan alanlarda sorun yaratır.
Normal çalışma şekli şöyle;
Şiiri yazan kişinin id'si ekleyen alanına yazılır o id'ye görede users tablosundan kullanici adı v.s bilgiler alınır sizin yapmak istediğiniz bu rakam yerine harf olacağı için problem çıkaracaktır.
Bir sonraki sürümde bu tarz birşeyi seçenekli olarak yapmayı düşünüyorum ama henüz olabilir yada olmaz diye hesap yapmadım. Seçenek ile Şairler ekleyen olsun yada Şairi kullanıcı belirlesin olsa şiirler tablosunda 2 alan olup seçeneğe göre kullanılabilirliğini denemek lazım aslında ;)