ve birde HAYIRLI OLSUN diyorum yeni bir sürümü bizlere sunduğun için.
hasan kardeşim site çökmeden önce son bir istek göndermiştim ama o gün gitti siteniz o yüzden okuyamadınız biliyorum.
-----------------------------İSTEK ÖNEMLİ--------------------------------------
Hasan kardeşim aslında bu sorun jomlada vardı bir türlü çözüm bulamadım ve kimse bulamadı. Sorun : "Basit Bir Editör Olsun"
hasan kardeşim şiir ve düz yazı gibi eserler yazan üyeler biraz tembel oluyor ve o yüzden daha önce eserlerini yayınladıkları sitelerden yada word dosyalarındaki kayıtları varsa oralardan kopyala yapıştır yapmaktalar sorunda ozaman çıkıyor.
bizim joomlanın editörlerine başka bir siteden yapıştırıldığındaki hali aşşağıdadır.
görüldüğü gibi birde bunu gönder butonuna basıp yayınladıklarında siz düşünün nasıl bir görüntü kirliliği olacağını başka sitennin yazı fontunu aldığı yetmiyor birde resimleride tablolarıda çıkıyor.
--------------------------------ÇÖZÜM-------------------------------------------
bileşenin yönetim panelinde bir seçenek olsun sitenin editörünü kullan yada bileşenin editörünü kullan diye.
bileşenin editörünü seçtiğimizde basit bir editör gelsin kopyala yapıştır yaptığında css kodlarını resimleri tabloları almayack olan. (no editör biliyorsunuzki yazıları alt alta çıkartmıyor. düz yazı gibi çıkıyor yazılar ozaman üyeler sinirleniyor )
aşşağıdaki gibi bir editör işi görür.
görüldüğü gibi bu editörede kopyala yapıştır yaptım ama bunu yayınladığımda aynen editördeki gibi çıkacak yazılar no editördeki gibi yan yana gelmeycek cünkü br etiketini tanıyor sadece.
neyse hocam çok uzattım sözü umarım bu talebimi yapabilirsiniz.
Selam ve Dua ile kalın..