Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

BİR KAÇ ÖNERİ...

İleti MadWeb » 02 Oca 2008

Madem Hocam istekleri değerlendirip uygun olanını yapacaksın, Daha Önceden Belirttiğim istekleri tek başlık altında toplıyayım dedim.

1) Şairler Listesi Olmalı. Şiirlerini yollayan tüm üyelerin yer alacağı ; Şairin adı, Şiir adeti, şairin küçük resmi... vb. yer alacağı bir liste üyeler için kullanışlı olur.

2) Şairler Kontrol paneline girdiğinde kendi eserlerine yazılan yorumlarıda görüntüleye bilsinler ve beğenmedikleri yorumları silebilme özelliği.

3) Şairler yine kontrol panelini kullanarak, yayınladıkları eserlerden istediklerinden yorum yapılmasını kaldırabilmeli.

4) Şairler yayınladıkları eserleri silebiliyorlar bu güzel ama yayından kaldıramıyorlar. Yayından Kaldırma özelliğide aktif olmalı.

5) Yeni sürüme yaptığın, editörü kullan kullanma özelliğinide muhakkak olmalı hocam (Allah razı olsun o özellik gerçekten işe yarar)

6) Şiirlerin yanındaki şaire bilgiler kaldırılsın zaten güzel bir yazar modülü yapıyorsun hocam, yazar modülünü kurarız daha güzel bir görünüm elde edilir diye düşünüyorum :)

7) Üyeler Resimli Şiirlerini, Sesli/Görüntülü Şiirlerinide yayınlaya bileceği bölüm olabilir. Yönetim panelinden sunucuya yüklenmesine yada uzaktan link verilmesi gibi seçenek olmalı tabi.

8) Üyelerin profilinde ve Şiirlerinde Resimli şiirleri, Sesli Şiir, Şiirleri... gibi bir özellik olabilir. (bunu daha sonradan istersen detaylandırabilirim.)

9) Mxcommet yorum bileşeninde var olan bazı özellikler var yazının altında çıkıyor ;
yazdır, sitene ekle, Fovori yazılara ekle, Arkadaşına Gönder bunlarda olmalı hocam.
yani şiri görüntülediklerinde tasarım böyle olmalı hocam.

10) üyelerin beğendikleri eserleri fovorilere eklemesi ve Arkadaşına Gönder Özelliği hakikaten önemli diye düşünüyorum. Tabi beğenilen eserlerin yanı sıra üyeler kendi beğendiği şair listesinide oluşturabilsinler.

Aklıma gelenler bunlar hocam Selam ve Dua ile kal..
Rumuz: MadWeb
Kıdemsiz Üyemiz
Durum: Offline
Kullanıcı avatarı

Cvp:BİR KAÇ ÖNERİ...

İleti Hasan » 02 Oca 2008

huh baya bişiler var yau burda :) ellerine sağlık yalnız uzun zamandır sitedeki şiirler bölümüne girmiyosun sanırım tüm şairler ve tüm şiirler aktif ;)

diğerlerinide yavaş yavaş yapıcaz inşallah elimden geleni yapıcam herşey çok güzel olucak allah'ın izniyle...
Quality Joomla! Projects Team
Rumuz: Hasan
GeliÅŸtirici
Kullanıcı avatarı

İleti MadWeb » 02 Oca 2008

Uyardığın için teşekkür ederim hemen inceledim hakikatende güzel olmuş.

boşuna yazmış oldum şair listesini ama olsun artık:)
Rumuz: MadWeb
Kıdemsiz Üyemiz
Kullanıcı avatarı

İleti Hasan » 02 Oca 2008

yeni önerilerini bekliyorum, tabi bi tek senin değil diğer arkadaşlarında katılması güzel olur dimi :)
Quality Joomla! Projects Team
Rumuz: Hasan
GeliÅŸtirici
Kullanıcı avatarı

İstek ve Öneriler

Yapimci phpBB © 2009 phpBB Group Style Tasarim Q-Proje