Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bileşeni İki yönlü kullanabilme isteği

İleti sarget » 01 Oca 2008

Merhabalar, öncelikle kodladığınız bu güzel bileşen için sizlere teşekkürlerimi sunuyorum. Ve fazla uzatmadan konuya değiniyorum.

Aşk sevgi güzel sözler vs üzerine bir sitem var şiirler bileşeninizi kurdum ve çalışmaya başladım, şuan için gözüme herhangi bir sorun çıkmadı çıkarsa mutlaka sizlerle paylaşacağım. Sizlerden istediğim bu bileşeni şiirlerin yanı sıra hikaye bileşeni olarakta kullanabilmektir. Bileşeni biraz editleyerek hikaye bileşenine dönüştürebilirseniz gerçekten mükemmel olacaktır. Eminim benim gibi böyle bi arayış içine giren bi çok arkadaş vardır. Cevabınız ve yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Mutlu yıllar
Rumuz: sarget
Yeni Üyemiz
Durum: Offline
Kullanıcı avatarı

Cvp:Bileşeni İki yönlü kullanabilme isteği

İleti MadWeb » 01 Oca 2008

Hikaye bileşeni olarak nasıl bir şey olacak bence detaylandırırsan hasan kardeşim bence yapar.

Ama bak ben şöyle yaptım kendi sitemde daha önceden hikaye makale ve şiir bölümü vardı ve bileşene sadece o üç kategoriyi açtım yani şiirleri öyle sınıflandırmak istemedim (aşk, anne, sevgi..) bence sende öyle yap derim.

http://www.umutyolcusu.net/index.php?option=com_siirler

tabi hasan kardeşin bana bir modül sözü var o yüzden hala bu bileşeni hayata geçiremedim ;)
Rumuz: MadWeb
Kıdemsiz Üyemiz
Kullanıcı avatarı

cevabınız için öncelikle teşekkür ediyorum. Gecenin çok çok ilerleyen bir saati olduğu için detaylara fazla değinemedim.

Biraz detaylara inecek olursak.

Birebir şiir bileşeninin aynısı olabilir :)

ayrıca sizin yaptığınız gibi de düşündüm. Lakin benim sistem sadece şiir ve hikaye üzerine kurulu olduğu için hepsini tek bir başlık altında toplamak siteyi son derecede çirkin bir görüntüye kavuşturuyor.

Teşekkürler.
Yeni Üyemiz
Kullanıcı avatarı

İleti Hasan » 01 Oca 2008

@sarget : hikayeler olarak veririm sana bi kaç gün içinde :)

madweb : hala modülün aklımda vakit buldukça üzerinde çalışıyorum ama bitince çok güzel olucak ;)
Quality Joomla! Projects Team
Rumuz: Hasan
GeliÅŸtirici
Kullanıcı avatarı

çok teşekkürler @hasan gerçekten çok makbule geçecek.. Şimdiden çok çok çok teşekkürler. ve yeniden mutlu seneler.
Yeni Üyemiz
Kullanıcı avatarı

aslında sizin bu isteğinizin bende, daha kapsamlı halini düşünüyorum. Şu meşhur sitelerde olduğu gibi...

sanırım bileşene bir eklenti şeklinde olmalı. Yazarın profilinden; Şiirleri, hikayeleri, makaleleri, resimli ve sesli şiirleri diye ulaşılabilsin aynı zamanda yazarın bir eserinin içine girildiğinde yazının üst tarafında bu sıralama yine olsa diye düşünüyordum.

tabi şiir gönde hikaye gönder diyede bir ayrımda bulunulabilinir bence oda güzel olur.

üyenin resimli şiir yada sesli şiir ekleyemesini bizim secimimize göre dışarıdan link verek yada siteye yüklemesine izin verme gibi seçenekleri olmalı.

tabi sonuçta bizimkiler fikir :)

ve hasan kardeşim modülle uğraştığın için teşekkür ederim. :)
Kıdemsiz Üyemiz
Kullanıcı avatarı

aslinda bunlarin hepsi olucak yavas yavas gelistiriyoruz bileseni youtube ilede entegreli calismak lazim :) hicbisey bi anda olmuyo yavas yavas her istedigimizi yapcaz insallah
GeliÅŸtirici
Kullanıcı avatarı

Hasan yazan:
aslinda bunlarin hepsi olucak yavas yavas gelistiriyoruz bileseni youtube ilede entegreli calismak lazim :) hicbisey bi anda olmuyo yavas yavas her istedigimizi yapcaz insallah

tabiki hasan hocam bu işler lep demeye olmuyor. Ben bu fikri sona söylecektim ama baktım arkadaşda benzer bir şey istiyor dökeyim bari dedim :)
Kıdemsiz Üyemiz
Kullanıcı avatarı

ı ıh sakın sonraya saklama söyleki ben burdan aldığım fikirlerle diğer versiyon için hazırlıyorum bileşeni birini yapıp diğerini sonra söylersen çakışmalar veya uyuşmazlıklar olabilir.. Değerlendiripte elekten geçiricez mümkün olanları yapıcaz sonuçta ;)
GeliÅŸtirici
Kullanıcı avatarı

İleti YaGMuR » 12 Oca 2008

Merhabalar ewt bende calistirdim siirler bileseni ve sorun cikmadi fakat ben guzel sozler ask sozleri yeni yil msj bayram mesajlari vs vs bu tur bir bilesen ariyordum varmi arastirmalarima devam ediyorum yardimci olursaniz sevinirim tskler sevgilerimle
Rumuz: YaGMuR
Kıdemsiz Üyemiz
Kullanıcı avatarı

İleti Hasan » 12 Oca 2008

böyle bir bileşen yok ama benzetip kullanılabilir bileşenler mutlaka vardır şiirleride öyle kullanabilirsin mesela..

kategoriler oluşturursun Güzel Sözler, Bayram Mesajları v.s ;)
GeliÅŸtirici
Kullanıcı avatarı

İstek ve Öneriler

Yapimci phpBB © 2009 phpBB Group Style Tasarim Q-Proje