Normal olarak bileşendeki sıralama kısmınımı değiştirmek istiyorsunuz yoksa özel olarak 2 seçenek koyup İsme göre sırala, vefat tarihine görele sıra şeklinde seçenekler mi koymak istiyorsunuz? Normal bileşenin sırasını değiştirmek isterseniz kolay ama özel seçenek işi biraz uğraştırır.
Hasan bey yanıt verdiğiniz için teşekkürler. Bileşen bilindiği üzere azalan ve artan şeklinde sıralama yapıyor. Benim istediğim kişiler isme göre veya ölüm tarihine göre sıralanması. İsim veya ölüm tarihi farketmez ikisinden biriyle sıralaması yeterli benim için.
Kaybettiklerimiz bileşeniyle ilgilenen kimse yokmu arkadaşlar. Bu kaybettiklerimiz içerisinde kategoriler oluşturulabilirmi? Veya daha öncede sormuştum isim sıralaması yapılabilirmi?
Gerçekten harisasınız hasan bey. Bir ara boş vaktiniz olursa kategoriler ekleme bölümüde bileşene eklerseniz dahada güzel olacağına inanıyorum. Tekrar TEŞEKKÜRLER.
Bu kodu ekledim ve gayet güzel bir şekilde sıralama yapıyor TEŞEKKÜRLER. Bir sorunum daha çıktı bu kodu ekledikten sonra kaybettiklerimize ekleme yaptığımda eklemiş olduğum resim farklı kişiye yükleniyor ( yani resim farklı, kişi farklı oluyor ). Acil Olarak Yardımcı olursanız sevinirim.